Pelipäivät ja Paikat jatkossa?

Turun alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Turku region games, gamedays and other.

Miten ja milloin pelataan?

Tahtoisin pelata netissä (roll20+discord)
4
7%
Tahtoisin pelata pöydällä (Blockhouse Games & fantasiapelit)
3
6%
Sekä netissä että kasvotusten pelaaminen käy
6
11%
Maanantai
8
15%
Tiistai
5
9%
Keskiviikko
4
7%
Torstai
9
17%
Perjantai
5
9%
Lauantai
7
13%
Sunnuntai
3
6%
 
Ääniä yhteensä: 54

Tomppak88
Venture-Lieutenant
Viestit: 655
Liittynyt: 01 Elo 2017, 14:20

Pelipäivät ja Paikat jatkossa?

Viesti Kirjoittaja Tomppak88 »

Nyt kun rajoituksia puretaan niin on ollut keskustelua siitä, pitäisikö taas palata ihan fyysisen pöydän ääreen pelaamaan. Perinteisesti pelipäivät ovat olleet maanantai ja torstai, mutta nyt kun Blockhouse Games (Bunkkeri) on muuttanut aukioloaikojaan niin maanantaipelit pitäisi joko saada alkamaan aikaisemmin, tai sitten täytyy valita lyhyempiä pelejä (pääosin varmaan n. kahden tunnin questejä), tai sopia siitä miten aikarajan ylittämisestä tuleva maksu hoidetaan. Toinen vaihtoehto olisi siirtää maanantain pelit esim. lauantaille, tai kysyä jos vaikkapa fantasiapeleissä olisi tilaa.

Pyydän vastaamaan tähän monivalintakyselyyn sekä sen osalta, haluaako palata fyysisiin peleihin, sekä sen osalta, mitkä ovat sopivimmat pelipäivät. Alle voisi myös kommentoida ajatuksia tuosta maanantaista - mennäänkö lyhyemmillä peleillä vai fantsulla tai miten jaetaan sulkemisajan (21.00) jälkeen veloitettava maksu 2,5e/hlö (maksaako kaikki oman 2,5e, maksaako pelaajat myös GM:n osuuden, onko GM vastuussa siitä ettei peli veny ja jos venyy niin GM maksaa, vai lähdetäänkö siitä olettamuksesta että pelit tulee lähtökohtaisesti aina kestämään yli yhdeksään joten pelit jatkossa maksaa 2,5e per hlö?).

(Huom! Valitse ensimmäisestä kolmesta vaihtoehdosta vain yksi, ja valitse samalla kaikki pelipäivät jotka sinulle sopivat!)
"featti tekee merkittävän ontologisen muutoksen hahmoon: antaa raajan tilanteeseen, jossa ei olisi yhtään raajaa ilman feattia" - Agape