Pelaajia Council of Thieves -kampanjaan

Tampereen alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Tampere region games, gamedays and other.
Avatar
NiTessine
Viestit: 158
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Pelaajia Council of Thieves -kampanjaan

Viesti Kirjoittaja NiTessine » 08 Loka 2017, 12:08

Ajattelin jotta nyt kun olen enää yhdessä kampanjassa messissä ja olen puhunut jo pari vuotta siitä että tahdon päästä pelinjohtamaan taas että siirtyisin vihdoin sanoista tekoihin. Syistä X, Y ja Z on kamppikseksi valikoitunut Council of Thieves, jossa nutataan Länskruunussa Cheliaxissa ja vedetään nekkuun saatananpalvojia. Tämä nousee tasolle 13 asti.

Player's Guide löytyy täältä: http://paizo.com/products/btpy89m7?Path ... yers-Guide

Kaksi pelaajaa on jo remmissä, haen kahta lisää. Kysymyksiä voi esittää, hakemuksia jättää ja pelinjohtajaa lahjoa. Tämän ei ole tarkoitus olla ihan niin popcornia kuin Pathfinder Society, mutta silti enemmän popcornia kuin Rise of the Runelordsini, jos tässä määrittelyssä on mitään järkeä. Snatch ja Puuta, heinää ja muutama vesiperä ovat ehkä semmosia hyviä ohjenuoria.

Valikoin pelaajat läpinäkymättömän ja mielivaltaisen prosessin kautta niistä, jotka haluavat messiin. Council of Thievesiä ei ole toistaiseksi sanktioitu Pathfinder Societyyn ja tästä ei näillä näkymin saa niin minkään valtakunnan kronikoita. Tilanne saattaa muuttua kampanjan aikana mutta en olisi ihan hirveän optimistinen.

Kampanjasta ei ole tulossa mitenkään määrättömän pitkää ja pyrin siihen, että joka session jälkeen saataisiin leveloitua. Leikannen filleriä skenuista aika raskaalla kouralla.
Taivalkapteeni-emeritus.

https://nitessine.wordpress.com/

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija