Maaliskuun Lohikäärmekultti-Taverna-pelipäivä 29.3. PERUTTU

Tampereen alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Tampere region games, gamedays and other.
cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 701
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Maaliskuun Lohikäärmekultti-Taverna-pelipäivä 29.3. PERUTTU

Viesti Kirjoittaja cheant »

Sunnuntaina 29.2. täytetään taas kultin kanssa Tavernaa peleillä! Pelinjohtajille samaan tapaan kuin aiemmin ilmainen sisäänpääsy, pelaajille pelaajamaksu 4 euroa tai vähän vähemmän jos olet opiskelija. Pelaajailmoittautuminen tuttuun tapaan etukäteen Kultin eventtisivulla viikko ennen pelipäivää.

Viimeksi meidän peleistä toteutui yksi täysi pöytä kakkosedikkaa, mutta Starfinder pöydänkin toteutuminen oli parhaimmaallaan yhden pelaajan päässä (ja talviloma taisi verottaa pelaajamäärää), joten koitetaas taas yhtä pöytää kakkosedikkaa ja yhtä Starfinder pöytää jos vain pelinjohtajat löytyvät molempiin. Jos jompi kumpi nakki kiinnostaa niin huudelkaa ketjuun hyvissä ajoin mitä haluatte vetää että pelit saadaan tarjolle skenutietojen kanssa.

Tarvernan peleihin on odotettavissa aloittelijoita joten otetaan skenuja jotka sopivat aivan aloittelijoille eli enimmäkseen miettikään siis alimman tierin skenuja kun mietitte mitä haluaisitte vetää.
Avatar
NiTessine
Venture-Agent
Viestit: 841
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 13:01
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Maaliskuun Lohikäärmekultti-Taverna-pelipäivä 29.3.

Viesti Kirjoittaja NiTessine »

Ellei joku muu halua ottaa 2E-vetonakkia, voisin tulla peluuttamaan #1-14 Lions of Katapeshin. Tier 1-4 evergreen, jonka juoni nivoutuu ykköslaitoksen kymppikauden touhuihin, joista mulla ei ole mitään käryä.

Goblin patriarch, merchant, and Pathfinder Society ally Yigrig Moneymaker needs help! The cunning goblin merchant has big plans to build a bridge that will connect two promising trade partners, but something is stirring up the local wildlife and convincing the lions and other predators of the Katapeshi plains that goblins are more tasty than can possibly be true. The PCs must find out who's responsible for the trials Yigrig's family faces before the lions of Katapesh devour the entire goblin clan and end the chance for trade between two desert cities.
Taivalkapteeni-emeritus. VA Tampere.

https://nitessine.wordpress.com/
cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 701
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Maaliskuun Lohikäärmekultti-Taverna-pelipäivä 29.3.

Viesti Kirjoittaja cheant »

Lohikäärmekultin maaliskuun Taverna pelipäivä on peruttu koronaviruksen takia. Päätöksen perumisesta tekivät yhteistyössä Lohikäärmekultti ja Taverna koska odotettavissa oli että koronauhka vaikuttaa vähintäänkin tapahtuman kiinnostavuuteen sekä paikallaolijoiden määrään ja pahimmassa tapauksessa sisältää terveysriskejä. Seuraavasta pelipäivästä tiedotetaan kun sellainen on tulossa.
Vastaa Viestiin