Pelaajahaku

Oulun alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Oulu region games, gamedays and other.
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Pelaajahaku

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Suunitelmana olisi peluuttaa jotain vähän pitempää kampaniaa kotipelinä ja pelaajia olisi hakusessa. Peli ei ole alkamassa ihan lähi viikkoina, joten hakuaika on noin kuukauden luokkaa, kun harva taitaa edes viikottain foorumeita katella ja haluan mahdollisimman monen kiinostuneen viestin huomaavan.

Tarkoitus olisi peluuttaa joko Extinction Curse tai Fists of the Ruby Phoenix, jälkimmäistä kohdalla saatan pohjustaa sitä parilla moduulilla (Malevolence ja The Slithering). Aloitus olisi kahden kuukauden sisällä ja peli vedetään ihan fyysisenä kotipelinä, jonka kesto tulee olemaan noin 1-2 vuotta.

Jos kiinnostaa voi siitä kertoa joko täällä tai sitten suoraan minulle. Neljä pelaaja on hakusessa ja niitä etsiskelen tosiaan täältä ja muualtakin, ja valitsen pelaajat mieleni mukaan.

Kysymyksia saa esittää ja ilmoittelen täällä kun haku on loppunut.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: Pelaajahaku

Viesti Kirjoittaja Agape »

Extinction Curse kiinnostaa
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: Pelaajahaku

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Olen löytänyt neljä pelaajaa Extinction Curseen ja päättänyt haun tuon osalta. Aattelin pelaajien haalimisen kestävän vähän pitempään, mutta nopeasti tuo kävikin.

Kesäksi saatan jotain 2e modulaatio, kun on vähän enemmän aikaakin, ja vielä harkitsen josko lähtisin vetämään Fists of the Ruby Phoenixiä mahdolliseseti hitaammalla tahdilla kerran kuukaudessa tai harvemmin. Joten jos pelaaminen kiinnostaa, voi siitä ilmoitella niin tiedän kysellä jos pelaajia tarvitsen.
Vastaa Viestiin