[Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa PELIT PELATTU 2019

Oulun alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Oulu region games, gamedays and other.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

[Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa PELIT PELATTU 2019

Viesti Kirjoittaja Agape »

[+] Suunnitteluthreadin OP
Keskustellaan tässä minkälaisella rakenteella lähdetään pelaamaan. Tässä nykytilannetta:
Ykkösedikan skenujen julkaisu on loppunut ja aikataulutus vaikeutuu. Toiveskenumalli Tampereen tapaan voisi toimia tähän (onko tuntunut toimineen kesän aikana?), mutta se vaatii sekä aktiivisen toiveskenuthreadin että skenun valitsemisen hyvissä ajoin.

Starfinder vastaa pelaamisen kysyntään, mutta ei ole Pathfinderiä. Starfinderissä on julkaistu erittäin laadukkaita skenuja sen kaksivuotisen ykköskauden aikana ja koska skenuja ei ole peluutettu Oulussa, voin valikoida niistä parhaat ja metajuonelliset päältä. Starfinderissä on enemmän yhteyksiä skenujen välillä (booneja ja NPCitä) kuin PFS:ssä. Kysyntä Starfinderiin on kuitenkin vielä tuntematonta, hahmot ovat vielä matalilla tiereillä ja GM-saatavuus vähäinen. Voin suositella skenuja pelinjohtajille ja rakentaa suunnitelman, mitä skenuja hostitaan. Starfinderin määrää aion kasvattaa siksi, että ykkösedikalle ja kakkosedikalle on vaihtoehtoja ja myös siksi, että viime vuoden skenut ovat olleet mielestäni niin laadukkaita, että niitä kannattaa pelata.

Kakkosedikka alkaa elokuun alusta, jolloin julkaistaan kolme skenua ja yksi yhden tunnin questi. Kakkosedikan launch on tärkeää aikaa uusien pelaajien rekrylle, ja launchia varten voitaisiin varata Fantsu joku lauantai elo/syyskuussa ja hieman mainostaa sitä. Varautukaa uusiin pelaajiin ja jopa pelinjohtajiin. Annetaan kaikille tilaa organisoidussa pelaamisessa, kun mukaan saattaa tulla pelaajia, joiden käsitys pelaamisesta on erilainen. Kakkosedikka on jakanut mielipiteitä, ja playtestistä mielestäni pääosin ei pidetty. Säännöistä ja pelin tuntumasta voidaan keskustella Discordissa ja IRL. Itse uskon, että peli on julkaisuvaiheessaan (uuden edikan hypeä ja uutuuden tutkimisen viehätystä lukuunottamatta) vähemmän palkitseva kuin ykkösedikka, josta olemme jo oppineet nauttimaan syvällä tavalla. Starfinderissä oli hieman tätä samaa julkaisun yhteydessä, mutta nyt kahden vuoden päästä Starfinderissä alkaa jo olla kunnolla buildaussyvyyttä ja julkaistut skenut ovat olleet niin laadukkaita, että ne IMO antavat anteeksi systeemin keveyttä (toki joillekin pelaajille systeemin keveys itsessään on positiivinen tekijä!). Jotkut eivät aio kokeilla kakkosedikkaa ollenkaan ja osa on odottavalla kannalla. Tämä on täysin ok, itse olen odottavalla kannalla. Paizon sponsoroimana organisoituna pelaamisena kakkosedikkaa on tarjottava.

Keväällä ehdotin seuraavaa pöytäjakoa, olettaen kahdeksan pöytää kuukaudessa:
2 pöytää 2e
2 pöytää SFS
2 pöytää 1e
2 pöytää 2e kakkospöytä (uusien skenujen uudelleenpeluutus)

Tänä syksynä tasapainoilemme siis kolmen systeemin välillä. Olen huolissani pelinjohtajien riittävyydestä. Jos oikein olen pysynyt kärryillä, Fantsussa ei tällä hetkellä ole VA:ta, kun Graicav on sijoittunut Linnanmaalle ja hostii vain ykkösedikkaa. Itse pystyn hostimaan sekä SF että 2e, mutta näihin tarvitaan lisää pelinjohtajia. Itse hostin 3 pöytää kuukaudessa, yllälistatulla prioriteettijärjestyksellä. Keskustelua näistä ja muistakin asioista, varsinkin 1e-skenujen valintaprosessista (miten saadaan matalaakin tieriä pelattua?)!

Nyt olisi myös hyvä aika pohtia muutenkin käytäntöjä. Onko nykyinen ilmoittautumissysteemi hyvä, miten sitä voisi parantaa? Olisiko hyvä olla ilmoittautumiset kahdeksi viikoksi etukäteen? Muistakin organisaatioon ja pelaamiseen liittyvistä asioista voi keskustella.

Lahjaskenuja ei tällä hetkellä ole jaettavissa, mutta voin tulostaa skenuja fyysisenä niin paljon kuin halutaan ja jakaa niiden grafiikkaa ja handouteja tulostusvalmiina kuvatiedostoina. Lisäksi voidaan ylentää kaksi uutta VA:ta Fantsuun. Nämä nimitykset olisi hyvä saada pyörimään ASAP, koska nimityksissä voi mennä jopa puoli vuotta. Teoreettiset VA-vastuut löytyy täältä. Käytännössä vaaditaan, että hostii yhden skenun kuukaudessa Fantsussa ja tarvittaessa toisen.

Tässä ketjussa voi myös ilmoittautua pelinjohtajaksi, varata skenuja, ilmaista kiinnostusta eri systeemien hostimiseen tai VA-hommiin (myös privaviestinä voi kysellä). Lauantaipelien asemasta myös keskustelua (minkä pituisia pelejä? toiveskenuja vai mitä?) Päivittelen aikataulurunkoa elokuusta eteenpäin ensi viikolla.
[+] Ilmoittautumis-arvonnan säännöt
- Arvonnat koskevat vain tiistai-iltojen Fantasiapeleissä pelattavia 2e tai SFS-pelejä.
- Pelaaja voi ilmoittautua yhtä aikaa kaikkiin tiistaina tarjottaviin peleihin.
- Peliin ilmoittautuneiden pelaajien kesken arvotaan viisi osallistujapaikkaa kuhunkin pöytään.
- Pöydät arvotaan järjestyksessä ykköspöydästä alaspäin.
- Ykköspöytään valitut eivät osallistu alempien pöytien arvontoihin. Pelaajat eivät siis voi priorisoida ilmoittautumisia.
- Threadin hoitaja suorittaa arvonnan esim. Random.orgilla mielellään jo perjantai-iltana mutta viimeistään sunnuntaina.
- Threadin hoitaja merkitsee ykköspostaukseen arvonnan voittajat ja päivittää häviäjien tiedot ykköspostauksen prioriteettilistaan.
- Jos pöydässä on alle kolme ilmoittautunutta, sen ilmot pidetään auki sunnuntai-iltaan asti käyttäen "nopein ensin"-periaatetta ilman arvontaa.
- Pöydät, joissa on alle kolme pelaajaa sunnuntai-iltaan mennessä, perutaan ja niiden pelinjohtajat voivat ilmoittautua toisiin pöytiin maanantain ja tiistain aikana.
- Kuudes pelaajapaikka on varattu uusille pelaajille, jotka ovat pelanneet yhteensä enintään neljä pöytää mitä tahansa edikkaa.
- Uuden pelaajan paikka täytetään arvonnan ohittaen "nopein ensin"-periaatteella.
- Uudet pelaajat, jotka eivät ehdi uuden pelaajan paikalle osallistuvat arvontaan normaalisti.
- Seitsemänteen pelipaikkaan otetaan vain uusia pelaajia paikan päältä Fantsussa ja vain pelinjohtajan harkinnan mukaan. (ei yleensä ole hyvä idea)
- Conien zerosloteissa conin pelinjohtajilla on prioriteetti.

tl;dr
ilmoittautukaa threadissa yhteen tai useampaan pöytään, sunnuntaina katsokaa pääsittekö pöytään, ma-ti aikana voi ilmoittautua ylijäämäpaikoille suoraan ilman arvontaa
Yleistä infoa kirjoitti:Oulun säännöllinen pelipäivä on tiistaisin Fantasiapelien alakerrassa klo 18. Ilmoittautumiset tähän threadiin. Ilmoittautumiset alkavat, kun olen editoinut ykköspostaukseen uusien pöytien tiedot. Etukäteis-ilmoittautumisia ei huomioida. Pelipaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Toisinaan prioriteetti-ilmoittautumisia on, esimerkiksi saman skenun tulevalle pelinjohtajalle tai pelaajalle, joka ei ole päässyt viikkokausiin pelaamaan. Tarkemmat säännöt ilmoittautumis-arvonnoista yllä spoileri-tägin sisällä.

Jos olet jo pelannut tai pelinjohtanut skenaarion aikaisemmin tai lukenut skenaarion läpi, niin mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkotietoja skenaariosta ei saa käyttää millään tavalla skenaarion aikana, jotta spoilaantumattomilla pelaajilla olisi mahdollisimman hauskaa. Ei juonipaljastuksia out-of-character. Tavoite on, ettei kukaan voisi saada sinun tietää pelanneen skenaarion aiemmin jos seuraisi peliä vierestä. Pelin jälkeen voi keskustella siitä, miten aiempi peluutus erosi nykyisestä.

Jos joku asia mietityttää, on se sitten sääntöasia tai jokin tilanne, mikä tapahtui pelatessa, minuun voi olla yhteydessä yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Ilmoittautumalla sitoudut Organized Play-käytöskoodiin.

Pelipäivissä on käytössä Regional Support Program ja Retail Support Incentive Program. Näistä saa lisätietoa paizon sivuilta tai PFSuomi-Discordissa.

Valmishahmoja saatavilla joka pelipäivässä.
Ensi viikon ykköspöytä:
A shipment of relics on its way to Minkai vanished somewhere in the Forest of Spirits, a dense woodland home to kami and spirits of all sorts. In search of the missing shipment, Pathfinder agents travel to a remote village, where they uncover secrets of this enigmatic forest. This scenario features a wide variety of options for encounters and reasons for the vanishing, making for a fresh experience on mulitple playthoughs.
Tämä on Pathfinder 2e-peli, johon saa osallistua tasojen 1-4 hahmoilla. Valmishahmoja on saatavilla. Skenaario on uudelleenpelattava, joten vaikka olisit pelannut sen aikaisemmin, voit pelata sen nyt uudestaan jollakin toisella hahmolla. Paikka-arvonta suoritetaan perjantaina. Jos peliin ei ilmoittaudu kolmea pelaajaa perjantaihin mennessä, skenaario vaihdetaan.

Lost on the Spirit Road (PFS 2e tier 1-4 replayable, GM: Kohtalo)
Ti 17.12. klo 18.00
Fantasiapelien alakerta
Pelaajat:
- DrShaman
- Hanna
- Sazu
- TheRiska
-
- Kuudes paikka varattu uusille pelaajille


Uusi arvonta-ilmosysteemi kokeilussa! Katso arvontasysteemin säännöt tämän postauksen yläreunasta. Ilmoittautuminen hoituu normaalisti threadissa, ne vain prosessoidaan eri tavalla.

Infoa tulevista peleistä kirjoitti:Hostin kolme peliä kuukaudessa, oletuksena kuukauden kolme ensimmäistä viikkoa. Jos pääsen itse pelaamaan joku viikko (molemmissa pöydissä joku muu GM kuin minä), niin sitten hostin myös kuukauden viimeisellä viikolla. Hostin skenuja prioriteettijärjestyksessä:
1e -> 2e (uusi) -> 2e (kakkospeluutus) -> SFS -> 2e (uusi) -> 1e -> SFS -> 2e (kakkospeluutus)
Oletuksena aikataulutan siis joka kuukausi 1x 1e ja 2x 2e, mutta jos muita pelinjohtajia ilmenee uusille 1e tai 2e-skenuille niin myös SFS hostitaan.

Jos pelkää hostimista sen takia, että jäisi jokin haluttu skenu pelaamatta niin joustan aina joko järjestämällä kakkospöydän tai muuttamalla aikatauluja.

VA-paikka vieläkin auki kenelle vain joka haluaa! Palkkioksi saa ilmaiset skenut kaikista edikoista. Vaatimuksena on olla Fantsussa tai lauantaipeleissä läsnä vähintään kahtena viikkona kuukaudessa, joista vähintään toisessa hostii. Jos toiselle läsnäoloviikolle ei saada muuta hostijaa niin VA ottaa hostimisvastuun.

Syksyn pelien (muuttuva) aikataulu:
10.12. Acts of Association (SFS 1-4, replayable, GM: Agape)
17.12. #1-06 Lost on the Spirit Road (2e 1-4, replayable, GM: Kohtalo)
Lista pelaajista, joilla on prioriteetti kirjoitti: Jos skenuun ilmoittautuu pelaaja, jolla on prioriteetti-ilmo käytettävissä, se huomioidaan automaattisesti ja pelaaja ohittaa arvonnan. Jos skenuun ilmoittautuu 5 tai alle pelaajaa niin prioriteetti kuluu siitä huolimatta. Prioriteetti käytetään siis automaattisesti ja se on pakko käyttää. Ne eivät ole pelivälineitä tai hamstrauksen kohteita, vaan niiden tarkoitus on varmistaa että jokainen pääsee vähintään joka kolmannella yrityksellä pelaamaan. Prioriteetin saa jos kaksi ilmoa putkeen ei pääse arvonnasta läpi tai jos pelinjohtaa minkä tahansa pöydän tiistai- tai lauantaipeleissä. (VO:illa kuukauden ensimmäinen hostittu pöytä on "pakollinen" eikä anna prioa.)

Pelaajat, joilla on prioriteetti:
- Agape
-
-

Pelaajat, joilla on yksi hävitty arvonta muttei vielä prioriteettia:
-
-
-
[+] Starfinder-skenujen hostimisjärjestys
viitospostauksesta tästä samasta threadista löytyy ainakin vielä paikkansapitävä lista
viewtopic.php?f=5&t=771&p=13355#p13610
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
Adrenaline
Viestit: 478
Liittynyt: 08 Helmi 2017, 15:25

Re: [Fantsu] Alkavan kauden pelien suunnittelua

Viesti Kirjoittaja Adrenaline »

- Toiveskenuthreadi toimi ihan hyvin pari ensimmäistä viikkoa, sen jälkeen ovat pelinjohtajat itse päättäneet mitä hostivat, ja pöytiin on silti riittänyt pelaajia. Toivoisin ehkä enemmän aktiivisuutta pelaajilta. Muuten toiminut hyvin.

- Ottaen huomioon niitten pelaajien määrä, jotka ovat sanoneet jatkavansa ainoastaan 1e pelaamista, en usko että 2 pöytää SFS ja 4 pöytää 2e on realistista (vielä). Mutta olisi hyvä jos saataisiin edes se 1 pöytä SFS kerran kuukaudessa, että skenut pyörii.

-Voisin harkita VA-pestiä, mutta seuraavat 6kk mun maailma on täysin sekaisin niin en uskalla vielä sanoa.

-Ilmoittautuminen on toiminut ihan ok imo, mutta joku fiksumpi saattaisi keksiä jotain. 2 viikkoa etu-ajassa helpottaisi GM:n hommia, mutta kun meillä tulee jo muutenkin ilmoittautumisia/perumisia 1-2 päivää ennen peliä niin en tiedä auttaisiko ilmo-ajan pidennys.

-Tulen elokuussa ainakin vetämään jotain. Syyskuussa myös, ehkä. Näillä näkymin vain 1e.

-Toivoisin What Prestige is Worth 2. peluutusta!

Tuossa mun ajatuksia.
Mutteri 13 Gunslinger/Paladin, Survivor of Bonekeep
Myalatsu 8 Sorcerer
Routa 10 Oracle/Swashbuckler
Mustasulka 6 Zen Archer
Gin 12 Scaled Fist
Ninuzaindayr 5 Bloodrager/Warpriest
Hell-kitty 7 Shifter
Netin 4 Magus
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Alkavan kauden pelien suunnittelua

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Itse alan vetämään 2e syyskuussa ja tarkoitus ois vetää yksi peli per kuukausi.

Ainakin kesän aikana toiveskenumalli ei ole tuntunut toimineen, tai ainakin kun tuota threadia katselee, niin ei yksikään skenu ole saanut sitä kolmea ääntä. Eli äänestäjiä tarvittaisiin lisää, jotta tuo toimisi kunnolla.

Joku rekrypäivä kyllä olisi hyvä idea, mutta ajoittaisin sen enemmänkin (kevät ja/tai talvi)maraconin yhteytteen, kuin johokin random päivälle. Maraconissa kun tuota on helpompi mainostaa jne. Tärkeää on huolehtia, että kun rekrytoidaan niin katsotaan myös niitä pöytiä ois tarjolla mihin uudet tulokkaat pääsisivät pelaamaan.

Muutenkin hyvä ois vetää sellaisia pelejä mitä porukka haluaa pelata. Jos kysyntää on enemmän 1e peleille, niin sitten enemmän niitä. Meiltähän on jäänyt niitä kakkospeluuksia keväältä vetämättä. Toki itse en lähde 1e skenuja enää vetämään, mutta antaa GMien vetää mitä GMt haluaa vetää.

Mielestäni edikka kysymyksen voisi antaa olla rauhassa ja katsoa miten tilanne kehittyy. Valitaan joku maraconi jonka jälkeen tehdään vaihdos ja keskityttään sen jälkeen enemmän 2e skenuihin. Voisi mennä minun puolestani ensi vuoden alkuunkin.
Avatar
Adrenaline
Viestit: 478
Liittynyt: 08 Helmi 2017, 15:25

Re: [Fantsu] Alkavan kauden pelien suunnittelua

Viesti Kirjoittaja Adrenaline »

Pieni korjaus: toiveskenuthreadi toimi 2 kertaa. Olen vain ottanut nuo nimenomaiset skenut pois kun ne peluutettiin (Forgotten Furnace, Flesh Collector). Flesh Collectoria toivottiin IRL, ja yleisesti keskustelu toiveskenuista on nimenomaan tapahtunut pöydässä eikä threadissa, mikä ei ehkä ole paras vaihtoehto.
Mutteri 13 Gunslinger/Paladin, Survivor of Bonekeep
Myalatsu 8 Sorcerer
Routa 10 Oracle/Swashbuckler
Mustasulka 6 Zen Archer
Gin 12 Scaled Fist
Ninuzaindayr 5 Bloodrager/Warpriest
Hell-kitty 7 Shifter
Netin 4 Magus
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Alkavan kauden pelien suunnittelua

Viesti Kirjoittaja Agape »

Tässä suunnitelma skenuista, joita aion hostia ensi kaudella:

2e:
#1-01 The Absalom Initiatiation (1-4, replayable)
#1-02 The Mosquito Witch (1-4)
#1-01 The Absalom Initiatiation (1-4, replayable) kakkospeluutus
#1-03 Escaping the Grave (1-4, replayable)
lisäksi questia Sandstone Secret jos jonkin viikon skenu jää lyhyeksi, questeja julkaistaan yksi joka kuukausi ja ne antavat expaa

1e:
Toiveskenuja, mutta toisaalta haluaisin tarjota klassisia 1-5 skenuja uudelleenpelattavaksi ja uusille pelaajille

SFS suhteen olen laatinut tällaisen listan, joka tarjoaa metajuonta ja laatuskenuja priorisoidusti. Muut saa toki hostia missä järjestyksessä haluaa mitä vain, mutta itse varmaankin noudatan tätä. Spessua tarjolla ehkä Hitpointissa ja jossain Maraconissa jos ja vain jos kiinnostusta löytyy. Metajuoni-skenuja pelaamalla saa boonin, johon vaaditaan neljä metajuoniskenua ja joka vahvistuu jos on kahdeksan metajuoniskenua. Booni löytyy Season 2 Players' Guidesta.
It Rests Beneath (1-4)
Pact Worlds Warriors (1-4)
Acts of Association (1-4, replayable)
The Protectorate Petition (1-4)
Enter the Ashen Asteroid (1-4)
Survivor's Salvation (1-4)
Star Sugar Heartlove!!! (3-6)
Sanctuary of the Drowned Delight (3-6)
In Pursuit of the Scoured Past (3-6)
On the Trail of History (3-6)
Treading History's Folly (3-6)
Heart of the Foe (3-6)
Reclaiming the Time-Lost Tear (5-8)
The Many Minds of Historia (5-8)
To Conquer the Dragon (5-8)
Return to Sender (5-8)
yksi tai kaksi kakkoskauden 5-8 skenua tai Signal of Screams-AP:n kakkoskirja
Honorbound Emissaries (7-10)
The Herald's War (7-10)

Lisäksi näistä haluaisin, että joku hostii kakkospöydät jossakin vaiheessa:
The First Mandate (1-4) KAKKOSPÖYTÄ
Live Exploration Extreme! (1-4) KAKKOSPÖYTÄ
Cries From The Drift (1-4) KAKKOSPÖYTÄ
The Commencement (1-2, replayable)

Tällainen blokki jäi yli kun suunnittelin hostimisjärjestystä, jos joku miettii mitä haluaisi hostia, skenut sii
Half-Alive Streets (1-4)
Ashes of Discovery (1-4, repeatable)
Dreaming of the Future (1-4, quest, repeatable)
The Blackmoon Survey (1-4)
The Solar Sortie (1-4)
The Beacon Code Dilemma (3-6, replayable)
Data Breach (3-6)

Maraconissa hostinen (yö?)moduulina tai jopa tiistaipelinä Signal of Screams-AP:n kakkoskirjan sitten kun se sanktioidaan.
Jos SFS:ään ei löydy pelaajia niin sitten vähennetään.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Agape »

Ilmot ei vielä auki!

Ykköspostaus päivitetty. Tässä threadissa voi keskustella syksyn pelisuunnitelmista (mielelläni muutan niitä palautteen perusteella) ja ottaa GM-vuoroja. Ilmot aukeavat 6.8. klo 21 (poikkeuksellisesti määrätty kellonaika).
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Voisin ottaa nuo ??? pelipäivät. Vedän 2e skenuja ja ainakin tässä vaiheessa mielummin skenujen ykköspeluutuksia.

Saatan loka/marraskuussa vetää enemmänkin kun pidän lomaa, mutta katsotaan sitä myöhemmin.

Syysmaraconissa tulen vetämään ainakin yhden moduulin. Alustavasti The Harrowing (tieri 8-10).

Ja kun noita replaytä nyt on, niin kannattaa miettiä jotain säännöstä niitten suhteen, jotta turhilta ongelmilta vältyttään.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Agape »

Merkitsin sulle myös tuon 17.9. jos sopii. Silloin ei ikävä kyllä vielä ole uusia 2e skenuja ilmestynyt GenCon-tauon takia, mutta Absalom Initiationista varmaankin kakkospeluutus kelpaa pelaajille, se kun on replayable. Jos haluat tuoretta skenua hostia niin voidaan siirtää 3.9. Escape From Grave 17.9. päivälle ja minä hostin Initiaation kakkospöydän tuolloin 3.9.

Harrowing Maraconissa kuulostaa loistavalta!

Replay-säännöistä en ymmärrä mitä sääntelyä niihin tarvitaan :?: Paizolla on oma määräys, että voucher pitää olla etukäteen tulostettuna hahmonumerolle, ja lisäksi yleisen kohteliaisuuden vuoksi on sopivaa, ettei replayssä spoilaa skenun sisältöä muille tai liikaa toimi etukäteistiedon varassa. Näiden lisäksi muita rajoituksia ei ole. Eihän replay-pöytien hostiminen tai pelaaminen niin mielenkiintoista ole kuin uusien, mutta muita vaihtoehtoja ei oikein enää ole. Replaytä käyttävät pelaajat ja pelaamattomat "tuoreet" pelaajat ovat täysin samalla viivalla ilmoittautumisten yms. suhteen. Jos haluaa pelata pelkästään tuoreita skenuja, niin tarjolla on SFS ja 2e. Replay kyllä on ihanteellinen boonien kalasteluun, ja tämä on täysin suotavaa, sillä hyvät boonit motivoivat pelaamaan ja hostimaan skenuja, mikä tuottaa lisää pöytiä ja pelitarjontaa.

Ykköspostauksen skenuaikataulua editoitu. GM-vuoroja mielellään tarjoilisin mihin edikkaan tahansa. Monen kuukauden kohdalla ollaan jo tilanteessa, että jos joku ottaa tuoretta 2e-skenua tai SFS-skenua hostittavaksi niin minä vaihdan yhden omista pöydistäni 1e-toiveskenupöydäksi.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Agape »

Mietin myös, että olisiko innostusta/tarvetta hahmopajalle viidestä kuuteen ennen skenuja? Jos saataisiin jonkinlaista päivystysvuoroa tähän, niin voitaisiin mainostaa uusille pelaajille mahdollisuutta hahmonluontiin ennen peli-iltoja.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
AnAnaatti
Viestit: 42
Liittynyt: 23 Elo 2017, 12:05

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja AnAnaatti »

Ilmottaudun 2e, pelaamaan
Sang
Viestit: 459
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 07:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Sang »

Ilmoittaudun Absalomiin.
Avatar
TheRiska
Venture-Agent
Viestit: 669
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja TheRiska »

Initiationiin
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Absalomin initiationiin.
Avatar
Kukkis
Viestit: 192
Liittynyt: 31 Loka 2017, 14:43

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Kukkis »

Uutta tiennäyttäjää kokeilemaan
Avatar
Zendi
Viestit: 30
Liittynyt: 05 Huhti 2018, 22:13
Paikkakunta: Kempele

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 13.8. The Absalom Initiation (2e, 1-4, replayable)

Viesti Kirjoittaja Zendi »

Absalomiin
Bernard - lvl 5 Human Ranger
Leonard - lvl 2 Elf Wizard
Wilfred - lvl 7 Gnome Summoner
Lalatina - lvl 1 Human Paladin
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1479
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 20.8. The Mosquito Witch (2e, 1-4)

Viesti Kirjoittaja Agape »

Ensi viikon ilmot auki.

Syyskuussa otetaan joku lauantai uusien pelaajien päivä, jossa on avustettua hahmonluontia ja questeja aina kun on 3 pelaajaa täynnä. Tällä voi farmata uusille hahmonumeroille hieman lisää aloitusrahaa ja mainetta. Yritän saada tästä mainostuksen Cryon sähköpostilistoille. Tämän uusien pelaajien päivän (ja Maraconin?) jälkeen jos kysyntää peleille on, aikataulutan kakkosedikan kakkospeluutuksia ehkä korkeammalla prioriteetilla kuin ykköspöytiä.

Jos kysyntä yrittää tarjonnan, eli uusia pelaajia haluaisi mukaan kakkosedikkaan, mutta pöydät ovat välittömästi täynnä niin etteivät he ehdikään mukaan, niin mahdollisesti uudistetaan ilmoittautumisjärjestelmää jotenkin tasapuolisemmaksi kuin nykyinen nopeuskilpailu. Ehkä jonkinlainen arvonta/prioriteettisysteemi? Katsotaan miten uusia pelaajia ja pelinjohtajia tulee ja tarvittaessa muutetaan skenu-aikataulua ja/tai ilmoittautumissysteemiä.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on pelata pöytäroolipeliä.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Discordissa Agape#0146
Sang
Viestit: 459
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 07:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 20.8. The Mosquito Witch (2e, 1-4)

Viesti Kirjoittaja Sang »

Ilmo.
Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 670
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 20.8. The Mosquito Witch (2e, 1-4)

Viesti Kirjoittaja Kohtalo »

Ilmo
AnAnaatti
Viestit: 42
Liittynyt: 23 Elo 2017, 12:05

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 20.8. The Mosquito Witch (2e, 1-4)

Viesti Kirjoittaja AnAnaatti »

ilmo
Avatar
Zendi
Viestit: 30
Liittynyt: 05 Huhti 2018, 22:13
Paikkakunta: Kempele

Re: [Fantsu] Syksyn PFS Fantsussa 20.8. The Mosquito Witch (2e, 1-4)

Viesti Kirjoittaja Zendi »

Mosquito Witchiin
Bernard - lvl 5 Human Ranger
Leonard - lvl 2 Elf Wizard
Wilfred - lvl 7 Gnome Summoner
Lalatina - lvl 1 Human Paladin
Vastaa Viestiin