Lautapelikahvila

Pääkaupunkiseudun pelit, pelipäivät ja muut.
Helsinki Metropolitan Area games, gamedays and other.
Karma
Viestit: 82
Liittynyt: 10 Helmi 2017, 13:57

Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Karma »

Lautapelikahvilasta kuului, että mielellään hostaisivat PFS-pelejä. Plussapuolena on, että on myöhempään auki kuin Fantasiapelit, eli kävisi niille jotka eivät maanantain pelien aikaiseen aloitusaikaan ehdi ja/tai mahdollisuus pelata pidempiä skenaarioita. Miinuspuolena luultavasti liikkeenharjoittajina haluavat jonkinlaista maksua tästä (normaalihinta 5E / hlö koko ilta), en tiedä onko sitten neuvoteltavissa jotenkin.
Hawthwile
Venture-Agent
Viestit: 248
Liittynyt: 13 Heinä 2018, 00:36

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Hawthwile »

Well, it looks like a 4 euro fee for 4 hours (which conveniently is how long a scenario is supposed to take). I can't tell if that is per-person or per-table. But I would be interested, as would Jessica. It's close to my office - would you like to ask about them hosting a regular event?
Swyrlyn
Viestit: 410
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

Tuo kuulostaa hienolta. Yritän käydä tällä tai ensi viikolla juttelemassa, että saisiko tämän miten tuolla pyörimään. Palailen asiaan, kun saan tarkempaa tietoa.
Swyrlyn
Viestit: 410
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 08:03

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Swyrlyn »

Käväisin katsomassa tiloja ja hieman keskustelemassa pelien vetämisestä. Mielellään ottavat tiloihin pelaamaan ja pelien varaaminen onnistuu eri reittejä pitkin. Pelit maksaisivat sen 4€ per pelaaja, jos pelataan 4h, mutta toki on myös mahdollisuus pelata esim. lauantaina kaksi skenaariota 5€ per pää. Huomioitavaa myös, että on maanantait ja tiistait kiinni, joten pelit ke-su välillä.

Juttelen vielä fantsussa asiasta, mutta tänne voi kanssa laittaa mielipidettä, että miltä kuulostaa. Aloitusaikahan peleillä voisi täällä olla esim. viiden tai puoli kuuden aikaan, koska kahvila menee myöhemmin kiinni. Tällöin pelaajat ehtisi paremmin paikalle ja saataisiin ilman suurta hoppua pelattua isomman tasonkin skenaariot läpi.

Tästä voidaan tehdä vakituinen lisäys meidän peleihin, jos näyttää siltä että on kiinnostusta tarpeeksi. Varmaan vakituinen päivä ja aika toimisi parhaiten, mutta tähänkin saa ilmoittaa toki toiveita, niin yritetään yhdessä saada sopiva käytäntö aikaiseksi.
Avatar
lentomurkku
Viestit: 47
Liittynyt: 13 Elo 2018, 13:58
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja lentomurkku »

Voisi olla mukava saada kaksi vakkaripäivää peleille! Maanantaifantsusta en mielelläni luopuisi, se istuu nykyään arkeen jo niin hyvin.
Ja vieläkin kehostani varjo lankeaa
Karma
Viestit: 82
Liittynyt: 10 Helmi 2017, 13:57

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Karma »

Aikatauluni ovat mitä ovat, joten vakituiseksi kävijäksi en pääse. Mutta olisi mukava olla ainakin vaihtoehto maanantaille, eli kiinnostusta löytyy. Kertaalleen olen tuolla käynyt lautapelejä pelaamassa, ja ihan mukava miljöö pelaamiselle. En tosin ole varma onkohan siellä vain yksi pöytä mihin mahtuu täydet seitsemän ihmistä ympärille - se kannattanee pitää mielessä jos näyttää useampi pöytä järjestyvän.

@Hawthwile: can you follow the conversation in Finnish, or should we switch to English?
Hawthwile
Venture-Agent
Viestit: 248
Liittynyt: 13 Heinä 2018, 00:36

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja Hawthwile »

It'd be nice to have two games a week so that if work/sickness/something keeps someone out of one game, they can make the other and not have to wait two weeks for the next PFS session. Are there days that would work particularly well/terribly for folks? For example, I wouldn't be able to attend Friday evening games due to rehearsals every week on that day.

@Karma - Chromessa on sisäänrakennettu kääntäjä, joten se toimii riittävän hyvin (vaikka hienoja yksityiskohtia joskus puuttuu). :D
TpM
Viestit: 404
Liittynyt: 25 Elo 2017, 15:35

Re: Lautapelikahvila

Viesti Kirjoittaja TpM »

Viikottaisen, maksuttoman maanantaifantsun ohelle minua kiinnostaisi kuukausittainen pelipäivä lauantaina, jolloin voisi pelata jotain pidempiäkin skenaarioita. Mieluiten vielä eri lauantaina kuin Tampereen pelipäivä. Toki varmaan tulisin useimpiin viikottaisiin peleihinkin.
PFS Tracker
PF2 characters: Cleric 9, Oracle 7, Wizard 5, Fighter 5, Rogue 3, Monk 5, Magus 3, Ranger 2, Inventor 2
Vastaa Viestiin