Tracoff 4.-6.9.

Roll20:ssä tai muutoin verkossa paikasta riippumatta tapahtuvat pelit ja muut.
Games and other stuff taking place in Roll20 or otherwise on internet.

Onko kiinnostusta monipöytäspeciaalin pelaamiseen Tracoffissa?

Siege of Gallowspire (PFS1e)
6
40%
King in Thorns (PFS2e)
9
60%
Joku muu
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 15

cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 645
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Tracoff 4.-6.9.

Viesti Kirjoittaja cheant »

Fyysistä Traconia ei tänä vuonna järjestetä, mutta se ei tarkoita ettei Traconin järjestäjillä olisi halua tarjota ohjelmaa kyseisenä viikonloppuna. Tracon viikonloppuna (4.-6.9.) on siis luvassa Tracoff ilmaistapahtuma verkossa, jossa tarjolla monenlaista ohjelmaa ja siihen ohjelmaan halutaan mukaan myös roolipelejä. Pyydän siis kiinnostuneita pelinjohtajia täyttämään alla olevan kyselyn viimeistään sunnuntaina 2.8. että mahdollinen conisupport ehditään hakea. Koska fyysistä pöytärajoitusta ei ole niin kaikenlaisia skenuja voidaan hyvin ottaa mukaan, mutta ottaen huomioon Traconin tyypillisen kävijäkunnan kehotan miettimään eniten aloittelijoille sopivaa sisältöä koska niiden avulla voisi paremmin saada uusiakin mukaan society peleihin.

https://forms.gle/6f86wqK1GawprfbLA

Pyydän lisäksi kaikkia joita kiinnostaisi PELATA monipöytäspeciaalia Tracoffissa (GMille kysymys itse kyselyssä) vastaamaan äänestykseen niin nähdään olisiko sille riittävästi kysyntää.

---

Physical Tracon isn't organized this year, but that doesn't mean that Tracon's organizers wouldn't want to offer program on that weekend. So, on the Tracon weekend (4.-6.9.) there will be free online Tracoff event, in which there will be many kinds of programs and we want to include roleplaying games as well. So I ask all interested GMs fill out the questionare below by latest sunday 2.8. so there is time to apply for potential con support. Because there is no physical table limit there is room for all kinds of scenarios, but considering Tracon's typical visitors I suggest everyone to think first about beginner friendly content because that would help getting new players into society games.

https://forms.gle/6f86wqK1GawprfbLA

Also I ask that everyone who would be interested in PLAYING multi-table special in Tracoff (there is separate question for GMs in survey) to answer the poll so we can see if there enough interest to run it.

cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 645
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracoff 4.-6.9.

Viesti Kirjoittaja cheant »

Muokattu äänestyksen vaihtoehtoja kun King in Thornskin saattaisi EHKÄ olla mahdollinen, siinä sivussa aikaisemmat äänet katosivat mutta niitä ei ollut vielä paljoa (kolme Gallowspirelle) . Täyttäkää äänestykseen kaikki kiinnostavat vaihtoehdot sillä vaikka spessuun olisi riittävästi pöytiä ei King in Thorssin saamisesta ole takeita, joten on tärkeä tietää onko kiinnostusta esimerkiksi vain sille vai molemmille vaihtoehdoille (2e ja 1e spessut kun kuitenkin saattavat kiinnostaa hyvinkin eri määrää ihmisiä).

cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 645
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Tracoff 4.-6.9.

Viesti Kirjoittaja cheant »

Jos olette miettineet että lähtisitte vetämään Tracoffiin niin täytelkää pikimmiten kysely. Tämän hetkisillä ilmoittautumisilla ei vielä olla saamassa Paizon conisupportoitua eventtiä kasaan, mutta mahdolliset Tracoffin tarjoamat ohjelmanjärjestäjäedut vetämällä saa ainakin (niistä ei ole vielä päätöksiä joten niistä tiedotan myöhemmin) mutta jos pelejä saadaan riittävästi lisää myös conisupport haetaan.

Koska vetäjien määrä on vähäinen samoin kuin kiinnostus monipöytäspeciaaleihin niin niitä ei valitettavasti tulla Tracoffissa näkemään jos ei tule yllättävä viime hetken tulvaa kiinnostuneita vetäjiä ja pelaajia.

Avatar
atouru
Viestit: 297
Liittynyt: 09 Maalis 2017, 20:27
Paikkakunta: Harjavalta

Re: Tracoff 4.-6.9.

Viesti Kirjoittaja atouru »

Voisin ottaa vedettäväksi kakkosedikan #2-01: Citadel of Corruption (tier 1-4), ettei joku muu halua juuri sitä.

Vastaa Viestiin