Pelaajia Jyväskylään kotipeliin

Vapaaseen keskusteluun ihan mistä vain mikä ei nyt satu muille alueille sopimaan.
Free discussion about anything that doesn't fit into other areas.
Tommi Brander
Viestit: 6
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 08:58

Pelaajia Jyväskylään kotipeliin

Viesti Kirjoittaja Tommi Brander »

Peluutan Pathfinderia Jyväskylässä. Meillä on yksi peli noin kahdessa viikossa, yleensä arki-iltana. Hiekkalaatikkomaailma, vaarallinen mutta PJ toimii reilusti, vaikka seikkailut eivät aina sitä olisikaan. Luolailua, juonittelua ja hahmojen välistä roolipelaamista vaihtelevassa suhteessa.

Mukaan saa tulla yksittäiselle pelikerralle tai säännöllisesti pelaamaan. Pääperiaatteena saa tehdä itse uuden hahmon tai tuoda paikalle hahmon jota on jo pelannut, kunhan muut pelaajat sen hyväksyvät. Matalan tason hahmolla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi; pelaajat ovat osoittautuneet melko salliviksi.

Uusi hahmo: Ominaisuudet voi heittää minun seurassani tai sitten voi käyttää 15 pisteen ominaisuusostoja. Kaikki Paizon Pathfinder-materiaali on käytössä (mutta ei esimerkiksi Finding Haleen -trait, joka ei ole Pathfinder-materiaalia). Yksi trait tai kaksi traittia ja yksi drawback. Ydinrotujen lisäksi käytössä ovat kobold ja örkki. Talonsääntöjä ja muuta sellaista on vähän, mutta ne eivät estä hahmonluontia normaalisti. Kielet ja jumalat pitää katsoa erikseen. Uudet hahmot aloittavat ensimmäisellä tasolla.

Hahmo voi olla optimoitu tai optimoimaton, kunhan pelaajana on ok hahmon voimatason kanssa. Maailma ei skaalaa hahmojen pätevyyden mukaan, mutta hyvät ajatukset ja osallistuminen eivät välttämättä vaadi mekaanista osallistumista.

Seuraava peli on keskiviikkona 3.5.