Ilendur, hahmojen tarkistus

Pelaaja ja hahmoesittelyille varattu alue.
Area for player and character introductions.
Avatar
Ilendur
Viestit: 105
Liittynyt: 06 Heinä 2017, 11:15
Paikkakunta: Tampere

Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja Ilendur »

Hei

Olen 29 vuotias IT-nörtti Tampereelta. Oikealta nimeltäni olen Antti, mutta Ilendur on ollut minun nikkini vuodesta 2005 lähtien, jolloin loin ensimmäisen wow-hahmoni, jonka nimi oli sattumoisin Ilendur (nelf priest). Olen pelannut RPG tietokonepelejä kohta 23 vuotta ja muutamalta vuodelta minulla on kokemusta DnD:stä 3.5 ja 5 editionista. Pelasin PFS:ssää Ropecon 2016:ssa ja kiinnostuin siitä sen verran paljon, että pyhitän Ropecon 2017 pfs:lle. Olen pelannut nyt viime syyskuusta lähtien dnd5:sta kaverien kanssa Tampereella ja veri vetää nyt takaisin 3.5 editionin puolelle.

Kotona mulla on vaimo ja kaksi lasta (8kk ja 2,5v), joten vapaa-aikaa ei kauheasti ole, mutta olen yrittänyt pyhittää päiviä harrastuksilleni. Ajattelin tähän ketjuun esitellä hahmojani ja olisi hienoa jos enemmän pfs:stä tietävät voisivat käydä ne läpi ja katsoa että ne ovat pfs legal. Olen tehnyt hahmoni PCgen:in avulla ja olen yrittänyt käydä ne läpi pfs sääntöjen osalta.

- Ilendur
Avatar
Ilendur
Viestit: 105
Liittynyt: 06 Heinä 2017, 11:15
Paikkakunta: Tampere

Re: Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja Ilendur »

Tsukino Toshimichi a.k.a Sir Percival (male kitsune sorcerer [Sylvan bloodline])

Idea hahmon takana
- kitsune, syntynyt köyhään perheeseenn. Tsukino ei hyväksy että hän on "low-born" ja tästä johtuen hän yrittää esittää olevansa human aristocrat
- erittäín hyvä bluff ja diplomacy, koska koko aikuisen ikänsä on yrittänyt esittää olevansa jotain muuta kuin mitä hän on oikeasti on
- tuntee yhteenkuuluvuutta male pandan kanssa, jonka kanssa ystävystyi nuoruudessaan. Hänen nimensä on Sir George, ja hän pukeutuu paraati bardingiin.
- jos joku alkaa epäilemään, että kuka hän oikeasti on, Tsukino käskee Sir Georgen tekemään temppuja\häiritsemään, sen verran että Tsukino ehtii koota itsensä tai lähteä livohkaan (tietysti erittäin arvokkaasti)

Tsukino Toshimichi a.k.a Sir Percival:
https://www.dropbox.com/s/leplc4y8zntq8 ... l.htm?dl=0

Sir George:
https://www.dropbox.com/s/1o6x6g78hzg77 ... e.htm?dl=0

Ovatko nämä pfs legal ja onko jotain parannettavaa etc? Minua myös mietityttää, että onkohan kitsune legal season 9:ssä ja milloin season vaihtuu? Mietin vain että ehdinkö saamaan yhden exp:n ennen kuin season vaihtuu, kun osallistun Ropecon 2017.

EDIT. fixasin linkit
Viimeksi muokannut Ilendur, 06 Heinä 2017, 22:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
mosillan
Viestit: 132
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 11:31
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja mosillan »

Ilendur kirjoitti: 06 Heinä 2017, 12:04 Ovatko nämä pfs legal ja onko jotain parannettavaa etc? Minua myös mietityttää, että onkohan kitsune legal season 9:ssä ja milloin season vaihtuu? Mietin vain että ehdinkö saamaan yhden exp:n ennen kuin season vaihtuu, kun osallistun Ropecon 2017.
Ikävä kyllä hahmojasi ei pääse näkemään, Dropbox ilmoittaa virheen 404, suosittelen tarkistamaan tiedostojen oikeudet.

Kausi vaihtuu Genconissa, joka on muutama(?) viikko Ropeconin jälkeen, eli jos pääset Ropeconissa pelamaan niin hahmosi erikoisella rodulla on hyvin oletettavasti käytössäsi myös ensi kauden ajan. Myöskin huhu kertoo, että legaaleihin rotuihin ei tule muutoksia ensi kaudeksi, mutta en tiedä kuinka paikkaansa pitävä tämä huhu oli.

P.s. Tervotuloa mukaan! Ropeconissa nähdään viimeistään!
Avatar
Ilendur
Viestit: 105
Liittynyt: 06 Heinä 2017, 11:15
Paikkakunta: Tampere

Re: Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja Ilendur »

Korjasin linkit edelliseen postaukseeni. Tein muutaman muutoksen Sir Percivaliin, vähensin yhden CHA ja lisäsin (+2 Dex ja +1 WIS), että saisin vähän saveja paremmaksi. Myös ambition trait vaihtui reactionaryyn, samaten Extremely Fashionable vaihtui Fashionableen (Sovereign Court Trait).

Sir Percival:
https://www.dropbox.com/s/58ldxdbafltbb ... 2.htm?dl=0
Avatar
Ilendur
Viestit: 105
Liittynyt: 06 Heinä 2017, 11:15
Paikkakunta: Tampere

Re: Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja Ilendur »

Pari askarruttavaa kysymystä:

Pystyykö non-human (ifrit) castaamaan burning arc:hin? Jos pystyy niin voiko ifrit valita traitikseen Magical Lineage (burning arc)?
Eldrik
Viestit: 298
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 01:10

Re: Ilendur, hahmojen tarkistus

Viesti Kirjoittaja Eldrik »

Tervetuloa porukkaan! Nopealla vilkaisulla Tsukino näytti olevan ihan kunnossa, ei huomauttamista sen suhteen.

Sir Georgessa sen sijaan oli muutama juttu:
  • Eläimet ovat alignmentiltaan neutraaleja
  • Pandalla pitäisi olla lähteeni mukaan cha 9
  • Int 2 = 6 trickiä + bonus trickit tulee vielä tähän päälle
  • Ykköstason eläimellä on itse asiassa 2 HD:ta. Tämä nostaa BABia ja fort & ref savea yhdellä. Saa myös toisen skill rankin, joka oli kyllä jo näemmä sijoitettu
  • Eläimet eivät saa ykköstasolla täysiä hp:ta, vaan se on aina (keskiarvo HD:sta+modifierit)*taso pyöristettynä alaspäin. Eli pitäisi olla (4,5+2)*2 = 13
Muuten näyttää hyvältä, eläinten kanssa tulee yleensä aina vähän säätöä.
Ilendur kirjoitti: 07 Heinä 2017, 14:17Pystyykö non-human (ifrit) castaamaan burning arc:hin? Jos pystyy niin voiko ifrit valita traitikseen Magical Lineage (burning arc)?
Additional resourcesissa ei ollut erityismainintaa, että olisivat rotukohtaisia, kuten joissain muissa tapauksissa. Eli käsittääkseni pystyy ja voi.
Vastaa Viestiin