Dynen Posse

Pelaaja ja hahmoesittelyille varattu alue.
Area for player and character introductions.
Avatar
Dyne
Viestit: 76
Liittynyt: 11 Elo 2017, 14:10
Paikkakunta: Oulu

Dynen Posse

Viesti Kirjoittaja Dyne » 02 Loka 2017, 11:25

Hello, stranger!

Eli nimi oli Dyne aka Janne Tyni.
Olen kolmekymppinen koti-isä joka on vasta hetken (n.puoli vuotta) pelannut pöytäroolipelejä. Aikaisempi kokemus roolipeleistä on videopelien kautta (baldurs gate, fallout, wasteland, arcanum ja Final Fantasy sekä monia muita).

Olen harras videopelien ystävä ja muina harrastuksina löytyy lautapelit, elokuvat ja nyrkkeily.

Hahmoja minulta löytyy vasta yksi josta lisää alapuolella mutta lisää on tulossa kunhan saan aikaiseksi.

Loppusanoina:
Kiitos oulun lodgen pelaajille jotka on ottanut minut avosylin vastaan sekä jatkuvasti auttanut peliin liittyvissä kysymyksissä.
Teidän kanssanne on ilo pelata!

Avatar
Dyne
Viestit: 76
Liittynyt: 11 Elo 2017, 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Dynen Posse

Viesti Kirjoittaja Dyne » 02 Loka 2017, 12:27

Yamato Mushashi
Human Samurai (Yojimbo) of Libertys edge

Str 18 | Dex 14 | Con 14 | Int 12 | Wis 12 | Cha 7

Yamato palveli nuorena samuraina suurta ja vanhaa Shogunia. Shogun yhtäkkiä sairastui vakavasti ja lyhyessä ajassa menehtyi täysin yllättäen. Shogunin jälkeläinen peri Shogunin nimen ja Yamato huomasi kuinka hänen kerran suuri ja mahtava provinssi alkoi kuihtumaan ja voimaan pahoin. Uusi nuori Shogun palveli Jade Regenttiä ja oli paha sekä epäoikeudenmukainen. Hän alisti rahvasta ja toteutti sairata mielen oikkujansa tavalliseen kansaan.

Yamato hylkäsi uuden Shoguninsa ja pakeni kohti länttä ja vannoi puolustavansa rahvasta ja vapauttamaan kansansa sortajan orjuudesta sekä taistelevansa sortajia vastaan.

Hän toimii tiennäyttäjissä henkivartijana joka arvostaa toveruutta ja oikeudenmukaisuutta. Hän pitää muita tiennäyttäjiä perheenään ja on valmis heittäytymään terän eteen suojellakseen läheisiään.

Avatar
Dyne
Viestit: 76
Liittynyt: 11 Elo 2017, 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Dynen Posse

Viesti Kirjoittaja Dyne » 20 Joulu 2017, 02:32

Awa Alm
Human Hunter (ranged) of scarab sages

Str 14 | Dex 18 | Con 14 | Int 12 | Wis 12 | Cha 7

Awan tarina alkaa syvällä verduranin metsässä. Kiertelevä haltia metsästäjä sattumalta kuuli outoa itkua keskellä metsää ja meni selvittämään mistä moinen ääni kuului. Hän löysi pienen mökin joka oli turmeltu kynnenjäljillä ja ulkopuolella kaksi runneltua ruumista. Sisältä kuului pientä heikkoa itkua ja kauhukseen hän huomasi että sisältä löytyi henkihieveriin raadeltu pieni vauva. Hän oitis rupesi parantamaan sekä hoitamaan pientä. Kului viikkoja, kuukausia ja pikkuhiljaa pienokainen alkoi saada voimiaan takaisin. Vakuuttuneena pienen lapsen henkisestä eloonjäämisen ja selviytymisen voimasta hän päätti kasvattaa lapsen ja kouluttaa hänestä Erastilin metsästäjän.

Vuodet kuluivat ja tytöstä kasvoi aikuinen, hänen oppi-isänsä opetti kaiken minkä pystyi mutta hänen tyttärensä tarvitsi lisää kokemusta maailmankaikkeudesta joten hän lähetti nuoren naisen palvelemaan tiennäyttäjissä ja oppimaan lisää elämästä kunnes hän löytäisi oman paikkansa maailmassa.

Avatar
Dyne
Viestit: 76
Liittynyt: 11 Elo 2017, 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Dynen Posse

Viesti Kirjoittaja Dyne » 14 Helmi 2018, 11:37

Odessa Rosalia de la Maria Von Siegfried
Human sorcerer of dark archives

Avatar
Dyne
Viestit: 76
Liittynyt: 11 Elo 2017, 14:10
Paikkakunta: Oulu

Re: Dynen Posse

Viesti Kirjoittaja Dyne » 18 Kesä 2018, 21:09

"Mad dog" Drake
Half-orc alchemist of dark archive

Str 14 | Dex 18 | Con 14 | Int 12 | Wis 12 | Cha 7

Todella "erikoinen" henkilö. Kukaan ei oikeastaan osaa sanoa mitään Mad Dogin menneisyydestä ja mistä hän tulee sillä joka kerta hän kertoo eri tarinan. Huhu kiertää että hän olisi joskus ollut Aspis Consortiumin palveluksessa mutta kysyttäessä Mad Dog yleensä tarjoaa räkäpalloa tai teetä. Itseasiassa kukaan ei ole aivan varma että Mad Dog olisi töissä edes tiennäyttäjissä mutta kerta toisensa jälkeen hän on eksynyt tiennäyttäjien tehtäville.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija