GreenGadgeteerin Sekalaiset Seikkailijat

Pelaaja ja hahmoesittelyille varattu alue.
Area for player and character introductions.
GreenGadgeteer
Viestit: 9
Liittynyt: 05 Joulu 2018, 13:50

GreenGadgeteerin Sekalaiset Seikkailijat

Viesti Kirjoittaja GreenGadgeteer »

Terve! Muutin vajaa vuosi sitten Ouluun ja aloin kulkea PFS:n peleissä joulukuussa. Olen noin kolmikymppinen ja roolipelit ovat kiinnostaneet jo penikasta asti, tosin ovat lähinnä rajoittuneet videopeleihin ja satunnaisiin lautapeleihin, kuten Silver Tower tai Pathfinder-korttipeli. Rakkaimpana harrastuksena on 9th Age, tosin 99% sen harrastamisesta menee miniatyyrejä kerätessä, kokoillessa ja maalaillessa sekä fluffittelemalla milloin mitäkin armeija-projektia.

Pienen kaveriporukan kanssa on reilun vuoden ajan pelailtu DnD:tä, mutta pelit saa järjestettyä vain kerran kuussa, jos niinkään usein. Aloin siis etsiä Oulun seudulta peliporukkaa ja sellaista löytyikin nopeasti paikallisen fantsun kellarista PFS:n peli-illoista.

Pyrin pitämään huolen että PFS-hahmoni ovat edes osapuilleen toimiva eivätkä olisi aivan turhaa painolastia muille Tiennäyttäjille, mutta tyyli ja hahmokonsepti menevät usein tehon edelle. Hahmoja on tällä hetkellä vain kaksi, mutta eiköhän niitä ala kertyä lisää kun uusia hahmoideoita syntyy ja entiset hahmot murtuvat noppajumalien armottomuuteen.

Ps. Parhaat fantasiakirjat löytyvät Dragonlance-sarjasta, parhaat videopelit ovat Drakan: Order of the Flame sekä Dragon's Dogma ja paras näkemäni elokuva on Watchmen.
GreenGadgeteer
Viestit: 9
Liittynyt: 05 Joulu 2018, 13:50

Re: GreenGadgeteerin Sekalaiset Seikkailijat

Viesti Kirjoittaja GreenGadgeteer »

Rashu Usvasilmä, puoliörkki, 2 XP
Universalist Wizard 1, Grand Lodge
STR 13, DEX 14, CON 14, INT 16, WIS 12, CHA 8

-Kokeiluluontoinen velho, joka viskoo falchionia kun loitsujen laukominen ei onnistu. Ensimmäinen PFS-hahmoni ikinä, jolla tutustun peliin.

Rashu kasvoi tien päällä kulkureiden vankkureissa ja vietti vuosikymmenen merellä navigaattorina, kunnes eräällä matkalla heidän kimppuunsa hyökkäsi merirosvolaiva. Matkustajina olleet Tiennäyttäjät auttoivat laivan puolustuksessa ja kiitos heidän ja miehistön ponnistelujen, merirosvojen hyökkäys torjuttiin. Yksi tiennäyttäjistä, velho nimeltä Raul Serbeks, sytytti merirosvojen purjeet ilmiliekkeihin yhdellä valtavalla tulipallolla. Tämä näky jätti syvän vaikutuksen Rashuun ja hänen onnistui taivutella Raul opettamaan hänelle taikuuden perusteita loppumatkan ajan. Matkan aikana Raul yllättyi puoliörkin lahjoista ja suostutteli hänet mukaansa Lamasaran kaupunkiin. Siellä Raul otti Rashun oppipojakseen.
Vuosien tiiviin opiskelun jälkeen Raul julisti Rashun olevan valmis ja lähetti tämän Tiennäyttäjien päämajaan Absalomiin liittymään Tiennäyttäjiin. Siellä Rashu jatkoi tiedonjanonsa tyydyttämistä sekä Tiennäyttäjien kirjastoissa että koluamalla vanhoja raunioita ja keräilemällä unohtuneita tiedonmurusia.

Rashu on vakava velho, joka arvostaa hyvää kirjaa ja hyvää viiniä. Vuosien linnoittautuminen kirjapinojen taakse sekä rankka nuoruus ovat jättäneet puoliörkin vähäpuheiseksi, mutta hän pyrkii käyttäytymään arvokkaasti ja kohteliaasti pitääkseen yllä oppimestarinsa Raul Serbeksin ja Grand Lodgen mainetta. Hänen harmahtavan vihreä ruumiinsa on pitkä ja luiseva ja hänen kasvonsa ovat kolhot ja kulmikkaat. Hänellä on syvälle painuneet meripihkan väriset silmät ja hänen ohuet hiuksensa ovat hopeanharmaat. Viettäessään lukemattomia tunteja Grand Lodgen kirjastossa opiskelemassa hän pukeutuu hupullisiin yksinkertaisesti koristeltuihin hiirenharmaisiin kaapuihin, kun taas muulloin hän pukeutuu tummiin, mitään sanomattomiin matkavaatteisiin ja pitkään punaiseen hupulliseen matkaviittaan. Vasemmassa kädessään Rashu pitää pronssista haarniskoitua käsinettä joka on koristeltu monimutkaisin hopeisin riimuin. Taistelussa Rashu yhdistää loitsut ja raskaan falchionsa tappavaksi magian ja miekan myrskyksi.
Viimeksi muokannut GreenGadgeteer, 11 Helmi 2019, 20:43. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
GreenGadgeteer
Viestit: 9
Liittynyt: 05 Joulu 2018, 13:50

Re: GreenGadgeteerin Sekalaiset Seikkailijat

Viesti Kirjoittaja GreenGadgeteer »

Felker Nokinokka, Tengu 1 XP
Alchemist 1, Grand Lodge
STR 13, DEX 17, CON 12, INT 16, WIS 9, CHA 11

-Pregen-hahmon inspiroimana tehty alkemisti, jolla tarkoitus on tulla keskittymään pommien viskomiseen, mutta alkemistiluokan muut kyvyt houkuttivat sen verran ettei täyttä grenadieriä tästä tehnyt.

Felker kasvoi köyhässä osassa kaupunkia pienessä mutta tiiviissä tengu-yhteisössä. Elämä oli jatkuvaa selviytymistaistelua, mutta pieni yhteisö piti huolta omistaan. Nuorena Felker palkattiin lasinpuhaltajan liikkeeseen avustajaksi ja työn ohessa Felker alkoi ihmetellä mihin jotkin asiakkaat tarvitsivat niin monimutkaisia lasisten putkien, pullojen ja säiliöiden yhdistelmiä. Kun hän sai tietää alkemiasta, nuori tengu alkoi tehdä omia kokeilujaan ylijääneillä tai virheellisillä lasiputeleilla. Koska työ ei maksanut hyvin, Felker joutui koluamaan kaupungin kujia, roskakasoja ja hylättyjä taloja etsiessään ainesosia kokeisiinsa.

Vuosien ahkeralla työskentelyllä sekä yrityksen ja erehdyksen opettamana Felker oppi alkemian perusteet ja sai säästettyä tarpeeksi ostaakseen pienen työpajan kaupungin laitamilta. Hän jätti työnsä lasinpuhaltajalla, rakensi itselleen pienet katukärryt ja alkoi kaupitella yksinkertaisia seoksiaan kaduilla. Kauppa kävi ja ajan myötä nuori alkemistinalku paranteli työpajaansa ja osti laadukkaampia ainesosia, tuottaen voimakkaampia seoksia ja taikajuomia. Pian Felker Nokinokka oli suhteellisen tunnettu alkemisti kaupungissa ja hän ryhtyi tarjoamaan palvelujaan suoraan Tiennäyttäjien järjestölle. Huolimatta hyvin tuottavasta bisneksestään Felker pysyi slummeissa, lähellä tengu-yhteisöään ja syrjäistä työpajaansa.

Felker Nokinokka on lyhyehkö, pikimusta tengu, jonka nokka ja kynnet ovat pinttyneet vihertäviksi vuosien kemikaalien parissa työskentelyn vuoksi. Sulkien peittämät käsivarret paljaiksi jättävän ruskean kaavun alla hänellä on torson peittävä metalliniiteillä vahvistettu nahkahaarniska ja vyöllään julman näköinen sahalaitainen sapeli. Felker on energinen ja kokeilunhaluinen alkemisti, joka ei turhia mieti tekemisiään etukäteen. Nopeampaa on vain tehdä se ja nähdä mitä tapahtuu. Hän on avoin ja ystävällinen, mutta äärimmäisen tarkka rahoistaan. Kaupungin slummeissa asuminen on etenkin yöaikaan vaarallista mutta muutama pullollinen räjähteitä ja korkealta katolta alas liitäminen ovat usein tarpeeksi eksyttämään varkaat ja muut vihamieliset alamaailman edustajat.
Vastaa Viestiin