Shinae's Zone of Divine Charisma

Pelaaja ja hahmoesittelyille varattu alue.
Area for player and character introductions.
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Tervehdys!

Nimi on Tuukka aka Shinae. Miekka ja magia fantasia lähinnä sydäntä, mutta taivun myös Cthulhun ja Scifin puolelle. Siviiliammatiltani olen lähihoitaja. 3vuorotyön ohella pelailen ja vedän pelejä minkä ehdin/jaksan. Juon paljon kahvia ja pidän kissoista. Siinä ne tärkeimmät olikin.

Suosikki classit onkin otsikon mukaisesti helppo arvata: oracle, paladin, bloodrager.. kaikki mikä toimii charismalla on mieleen. Tykkään myös divine castereistä ja meleettäjistä.

Alla onkin sitten hahmoesittelyjä tarkemmin. Päivitän niitä sitten ajan kanssa. Alla olevien hahmojen lisäksi mulla on useita muitakin hahmoja, mutta pidän tässä vain main hahmot, joita tykkään tällä hetkellä pelata.

Under Construction:
- Samsaran Warpriest, 2h melee tai mahdollinen lancer. Työn alla. Voi tulla jotain ihan muutakin, jos keksin paremman idean.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!" - Ikivanha Golarionlainen sanonta.
Hahmot (•̀ᴗ•́)و ̑̑
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Adane Kuolematon
Level 7 Ifrit Dual-Cursed Lunar Oracle - Survivor of Bonekeep I

Shinaean -1 hahmo. Toiveena vetää -1 hahmolla kaikki kolme bonekeepiä elossa ennen seekeriä.

Adane on puhdas casteri / debufferi. Tiikeri animal companion hoitaa melee puolen. Adane on kuolematon, koska hänellä on 2 käyttökertaa Welcome to Pathfinder boonia, Queen of Thorns booni, Talisman of Life's Breath ja kaikkia hienouksia hihassaan, jotka estävät kuolemisen.

Adane on miespuolinen ifrit. Ulkonäöltään Adane on hyvin demoninen suurine sarvineen, tulen värisine hiuksineen ja mustan punaisine vaatteineen. Adane pitää silmiään sidottuina, mutta näkee siitä huolimatta normaalisti. Adanen kädet on kuin tulessa palaneet ja hän ratsastaa suurella tiikerillä nimeltä Napanöyhtä III.

Adane ei tiedä menneisyydestään paljoakaan. Hän on viettänyt orjuudessa suurimman osan lapsuuttaan ja nuoruuttaan; välillä vaihtaen omistajaa. Tiennäyttäjät löysivät Adanen Irrisenin rajalta barbaarikuninkaan hovista, jossa hän toimi näkijänä. Tiennäyttäjät maksoivat Adanen vapaaksi ja hän on siitä lähtien kulkenut vapaaehtoisesti palvellen tiennäyttäjiä. Adane kokee, että hänellä on paras mahdollisuus oppia maailmasta tiennäyttäjien seurassa.

Adane ei suoranaisesti palvo ketään jumalia. Hän kantaa ranteessaan ketjua, jossa on Nethyksen, Tsukiyon ja Desnan pyhät symbolit. Adane kokee olevansa kirottu kuolemattomuudella. Hän pitää itseään jumalien hiekkalaatikkona.

Hienoja hetkiä:
- Pelas ylöspäin ja ownas loppubossi maagia oikein kunnolla, top damage dealer. Uhos sokealle bossi maagille, että nakkaa vaan tulipallo, jos pystyt. Ja sehän nakkas. =D
- Survivor of Bonekeep I
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Deuen
Level 8 Gnome Sacred Shield Warrior of Holy Light Paladin / Psychic Searcher Lore Oracle

Deuen on Diplomanceri, AC/Hipari Tankki, Antagonize Debufferi. Vähintään 13 pohjalla kaikkia knowledge skillejä. Ja täysi pasifisti, ei tee koskaan yhtään damagea, eikä suostu ostamaan asetta

Deuen on pieni onnellinen puhelias naispuolinen tonttu. Hän on pukeutunut hyvin traditionaalisiin Sarenraen väreihin (sini/kulta) ja kantaa mukanaan hyvin suurta puista kilpeä. Deuen nauttii kirjoista, runoudesta, lauluista, taiteesta ja hyvistä pitkistä keskusteluista. Deuen janoaa tietoa ja siitä syystä liittyi tiennäyttäjiin. Hän toivoo, että tiennäyttäjien kautta hän oppisi kaikesta kaiken.

Deuen on Sarenraen paladin ja täysi pasifisti. Hän ei suostu vahingoittamaan ketään fyysisesti. Hänen mielestään kaiken voi ratkaista puhumalla. Taisteluissa hän on mieluusti etulinjassa ja ottaa iskuja vastaan kilvellään ettei kaverit vahingoittuisi. Deuen toivoo, että hänen toverinsa eivät tappaisi vastustajia, mutta ymmärtää, että joskus näin on pakko toimia. Hän ei vain itse kykene väkivaltaan. Deuen on hyvin teräväkielinen ja taisteluissa yrittää saada vastustajat itsensä kimppuun solvaamalla ja kehumalla heitä. (tonttujen tapaan solvauksilla ja kehuilla ei paljon ole aina eroja)

Deuen rakastaa opiskelua ja yksi hänen tavoitteistaan on oppia puhumaan ja ymmärtämään kaikkia maailman kieliä. Aina kun tapaat Deuenin hän on oppinut uusia kieliä tai on juuri opettelemassa uutta kieltä.

Hienoja hetkiä:
- Istuu muurahais swarmissa ja tankii damagea. Uran huippuhetkiä.
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Benjamin
Level 4 Suli Battle Oracle / Bloodrager

Maailman tyhmin ja lämmin sydämisin reach battle oracle. Hyvät diplomatia taidot ja paljon AoO reach aseella. Back up casteri myös tarpeenvaatiessa. 4x crittejä odotellessa!

Benjamin on Suli. Hän ei täysin itse ymmärrä, että ei ole puhdasrotuinen ihminen. Hän on melko tyhmä, mutta hyvin lämminsydäminen, mutta ei aina ymmärrä miten tulisi käyttäytyä. Benjamin kuvittelee, että toisille huutaminen on puhumista ja on tästä syystä monesti melko pelottava keskustelukumppani. Benjamin tykkää paljon tontuista (kaikki pienet otukset on Benjaminin mielestä tonttuja). Benjamin on huomannut, että tontut ovat hyviä keskustelukumppaneja, koska he vastaavat muita avuliaimmin kysymyksiin. Benjamin kertookin tontuille usein, että rakastaa heitä. Benjamin kuvittelee, että hän oikeasti keskustelee heidän kanssaan, kun hän huutaa, ja pienet raukat peloissaan kastelevat housunsa, kun iso mies räyhää heille.

Benjamin palvoo Sarenraeta. Benjaminin ei tykkää vahingoittaa ketään ja hän pyrkii välttämään tappavaa voimankäyttöä. Sarenrae on Benjaminin mukaan kieltänyt häntä lyömästä ketään. Benjamin joskus puhuu ääneen itsekseen ja kysyttäessä hän kertoo keskustelevansa Sarenraen kanssa. Benjamin omiensanojensa mukaan siis kuulee Sarenraen äänen päässään. Kukaan ei voi olla varma pitääkö tämä paikkansa, koska Benjamin ei ole se viisain keskustelukumppani kysyä monimutkaisia asioita. Tiennäyttäjät ovat huomanneet potentiaalia Benjaminissa ja lähettävät häntä usein tehtäville, varsinkin jos tehtävät vaativat voimankäyttöä tai "diplomaattista otetta."

Ulkonäöllisesti Benjamin näyttää hyvin barbaarimaiselta lihaskimpulta. Hän on pukeutunut ohuisiin aavikolle soveltuviin vaatteisiin ja sandaaleihin oli säätila mikä tahansa. Hän kantaa mukanaan pitkää Naginata keihästä.

Hienoja hetkiä:
- 4x dmg crit bossiin ja lopputaistelu nopeasti ohi
- 5 intillä ja Scarab Sagesien kronikka lapulla todella hyviä Knowledge: History heittoja. Tyhmä barbaari tietää yllättävän paljon historiasta. =D
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Paroni Onni Kultainen
Level 10 Halfling Swashbuckler / Urbanrager / Mutation Warrior

Defensive Fighter AC tankki, bodyguard build. Kavereille +4 luck AC:ta ja aidaa AoO kavereiden AC:ta +4 lisää. Osuukin joskus ku 34 dex buffit päällä. Oma AC on siellä 40-45 luokkaa.

Paroni, herrasmies, seikkailija, kauppaprinssi, kaupankäynnin mestari, admiraali, kapteeni ja rakastaja! Paroni Kultainen on kaikkea tätä ja vielä enemmänkin. Tämä pieni charmikas puolituismies janoaa seikkailua. Paroni on kuuluisa ja ei niin kuuluisa merirosvo Kahleiden vesiltä (Kyllä paronilla on Famen lisäksi Infamea!). Seilattuaan vuosia kahleiden vesistöjä hän on alkanut laajentaa toimialaansa myös kauemmaksi. Piratismin lisäksi hän on ansioitunut kaupankäynnissä ja voisi sanoa, että Paronin piratismin riemuvuodet ovat jo takana. Onko hän jo niin vanha, jotkut saattavat kysyä? Ei todellakaan! Hän on aina parhaassa naimaiässä oleva herrasmies! Paroni on uusien kontaktiensa avulla löytänyt rikkauksia, joita pelkällä piratismilla ei aina tavoita. Hän on myöhemmällä iällään liittynyt myös tiennäyttäjiin. Tiennäyttäjät pitävät Paronia hyvänä kontaktina ja kumppanina, kun heidän toimintansa liittyy kahleiden saaristoon. Paroni myös seikkailijana osallistuu mitä monimuotoisimmille tehtäville ihan seikkailun toivossa. Aina on aikaa hauskuudelle, ryöstelyyn ja kunnon kahakointiin!

Hyvien kauppasuhteiden lisäksi Paroni hallinnoi omaa laivastoaan. Hänellä on kolme laivaa omien sanojensa mukaan. Laivojen lipuissa on tuttu ja turvallinen piratismista varoittava lippu, jolly roger. Paronin hatussa on myös kyseinen logo ja Paroni kysyttäessä avoimesti myöntää palvovansa Besmaraa, tätä kammoksuttua piraatti jumalatarta. Paronin mukaan piraattilogon käytöstä on ikäviä haittapuolia kaupankäynnille, mutta hänen mukaansa mitä ei sopimalla synny niin voidaan sitten ottaa väkisten. Ajaa kuulemma saman asian.

Hienoja hetkiä:
- Ensimmäinen koskaan tehtävä tiennäyttäjissä armeijan johtajana. Kannattaa palkata paras!
- Pelas ylöspäin (eikä edes miltään subtieriltä) yhden PFS pahimmista skenuista frontline meleenä. Kuoli toki kerran. =D
- Neljän partystä kaksi kuollut ja Paroni yhdessä viimeisen elossa olevan toverin kanssa uhmaa kuolemaa ja käy morjestaan loppu bossia.
- Osti Celestial Armorin aspiksilta ja sopi kauppayhteistyösopimuksen Aspis Consortiumin kanssa.
- Tasolla 10 will savessa pohjilla 0. Alkaa jo vähän kirpaiseen...
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Sir Longbeard II
Level 3 Trap-Breaker Alchemist
Tänä kauniina aurinkoisena päivänä, ennen tehtävää, ryhmänne on kokoontunut odottelemaan viimeistä jäsentä, joka tapansa mukaan on hiukan myöhässä. Tarkistatte nimilistaa ja paikalle pitäisi saapua Sir Longbeard II. Herra Pitkäpartaa ei kumminkaan vielä näy. Nimestä ehkä päättelette, että suuri kääpiö soturi on liittymässä joukkoonne. Samalla kun katsahdat horisonttiin näet hahmon lähestyvän auringonpaisteessa. Hahmo on melko pitkä kääpiöksi ja tunnet ehkä jopa pientä kunnioitusta hahmoa kohtaan, kun auringonvalo kimaltaa hänen kypärästään ja panssaristaan melkein sokaisten sinut sädehtivällä välkynnällään. Hahmon lähetyessä aurinko hipuu pilveen ja mielikuvasi valon hälventyessä romahtavat täysin. Sinua vastaan kävelee hintelä henkilö kattila päässään; nahkahaarniskassa, joka on maalattu metallin väriseksi ja vaalenpunaiset puputossut jalassa. Kaiken kauhistuksen keskellä huomaat vielä, että tämä eteesi pian saapuva kääpiö on täysin parraton! Hahmo astuu suoraan eteesi ja mulkaisee sinua kerran: "Terppa! Mä oon Sir Longbeard. Mihis tänään mennään?"
OOC: Sir Longbeard on kitsune alkemisti, joka viihtyy kokoajan ihmismuodossaan. Tämä ihmismuoto on melko lyhyt ihmiseksi ja verrattuna kääpiöihin reilusti keskiverto kääpiötä pidempi. Sir Longbeard on täysin kykenemätön kasvattamaan partaa. Hän tosin itse luulee itseään kääpiöksi, jolla on suuri tuuhea parta. Suuria määriä alkemistihöyryjä hengittäneeksi henkilöksi hänellä ei selvästikkään ole kaikki palikat paikoillaan. Hän on alkemisti ja osaa heitellä pommeja. Buildi vielä vähän kesken. Hahmo perustuu mun ekaan Sir Longbeard alkemistiin, joka on 3 tasolla. Aloitin uuden, koska Kitsunelle julkaistiin uusia alternative racial traiteja jotka haluan ja tein pari feat/trait valintaa väärin ekalla alkemistilla. Longbeardilla oli tosi hauska pelata niin en halua heittää hahmoa roskiin.

Hauskoja muistoja:
- 5 str kääpiön mäen kiipeäminen ei aina ole sitä helpointa hommaa. Expeditions Retreatillä ja noppatuurilla tämäkin onnistui ja rotkoon tippumiselta vältyttiin.
- Zone of Truthissa kaverit kovasti yritti varmistaa onko Sir Longbeard kääpiö. (En ollut paljastanut vielä, että kitsune kyseessä.) Sir Longbeard kovasti vakuutti olevansa kääpiö. Ja että hänellä on parta!
- 2 levelillä katossa heittelee pommeja ja nauttii 30 AC:sta. On otettu mallia kaikilta ärsyttäviltä NPC alkemisteilta.
- Nirhas taistelun viimeisen vihun fall damagella tippumalla vihun päälle.
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Bobo
Level 8 Vanara Warpriest / Bloodrager - Survivor of Bonekeep I & II

Bobo Ragathielin sotapappi jousiampuja. Erikoistunut pitkäjousella ampumiseen maasta, seiniltä, puista ja ilmasta. Bobon erikoiskykyihin kuuluu lentävien otusten alas ampuminen. Bobo osaa tripata lentävät viholliset ja tiputtaa heidät maahan taivaalta. Ragathielin nimessä hän osaa myös lentää tulisilla siivillä.

Bobo on vanara. Apinamainen älykäs humanoidi. Lapsuutensa hän on viettänyt Varisialaisen sirkuksen sivuteltassa näytösnumerona. Nuorena ryhmä tiennäyttäjiä vapautti Bobon ja hän kiitollisena lähti seuraamaan heitä. Tiennäyttäjät ottivat Bobon suojiinsa ja ottivat hänet mukaansa Absalomiin. Bobo osoittautui hieman keskivertoa tyhmemmäksi, mutta hyväsydämiseksi otukseksi. Bobo on hyvin etevä jousiampuja, kiitos joka päiväisten ampumaesitysten joita hän esitti Varisialaisessa sirkuksessa. Bobo osoitti suurta kiinnostusta ritareihin ja paladiineihin ja vietti suurenosan päivistään opiskellen ritarisäädöksiä. Kukaan ei tiedä miten tai miksi, mutta yhtenä päivänä Bobo lenneskeli ympäriinsä tulisten siipien avulla ja ammuskeli iloisena jousellaan taivaalta. Bobo oli päättänyt, että hänen elämäntehtävänsä on tuhota kaikki pirulaiset Ragathielin nimeen. Bobosta oli tullut itseoppinut Ragathielin sotapappi. Tämä herätti oppineiden keskuudessa hiukan kummastusta, että miten kukaan ilman mitään kontaktia Ragathieliin voi ryhtyä hänen sotapapikseen, mutta siivet Bobon selässä olivat selkeä merkki Ragathielin siunauksesta. Bobo otettiin kaikesta huolimatta hyvin vastaan tiennäyttäjien keskuudessa, heidän joukossaan Bobo ei kauheasti erotu joukosta vaan sopeutuu muiden kummajaisten matkaan hyvin. Ehkä Bobo vielä jokin päivä kohtaa muita Ragathielin palvojia.

Hienoja hetkiä:
- Survivor of Bonekeep I & II
- Player Killer: Tappo kaverin jousi critillä. =)
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Kouen Thornley
Level 4 Human Blackened Hands Spirit Guide Oracle of Time

Kouen on divine casteri oraakkeli ystäväsi tai pahin vihamiehesi. Paljon hauskoja utility loitsuja mm. haste, blessing of fervor, trueseeing jne. Lisäksi löytyy damagea: burst of radiance, scorching ray, fireball, flame strike. 3 tasolla life link ja 7 tasolla channelit. Sika nopee inikka tyyppi. Roll Twice -> Take Better 11+ initiative ja 7 levulla toimii aina surprise rundilla. Hyvät skillit ja knowledge taidot lisänä!

Kouen on 29-vuotias ihmismies. Hän on vaeltanut suurimman osaa elämäänsä ympäri Golarionia. Hän päätti liittyä tiennäyttäjiin puhtaasti käytännön syistä. Tiennäyttäjien avulla on hänellä on pääsy tietoihin ja asioihin, jotka muuten olisi saavuttamattomissa. Hän on hopeisen ristiretken jäsen ja hänellä on tahtona tehdä hyvää. Hän ei kuitenkaan ole ystävällisimmästä päästä. Kouenilla on taipumusta valehteluun ja silmänkääntöön, jos ne ajavat hänen etujaan. Silver Crusadella onkin ollut pieni työ pidellä Kouenia aisoissa. Kaikesta huolimatta hän on luotettava liittolainen, vaikka hänen metodinsa joskus jättävätkin vähän toivomisen varaa. Hän palvoo Ragathielia, mutta pitää asian omana tietonaan useimmiten. "Mitä siitäkin seuraisi, jos se kakkakikkareita takapuolen karvoissa omaava apina joskus kuulisi, että joku tietää jotain Ragathielistä?"

Ulkonäöllisesti hän näyttää hyvinkin voimakkaalta maagilta. Hänen suonissaan virtaa jotain tulista, joka aiheuttaa sen, että kaikki hänen loitsunsa ja taitonsa aiheuttavat pientä kipinää tai tulenlieskaa. Hän on myös kykenevä sylkemään pieniä lieskoja ja puhaltamaan savua sieraimistaan ja suustaan. Hänen silmänsä ovat tulen punaiset vaihtaen väriään kuin loimuava tuli. Kouen uskoo tämän olevan siunaus Ragathieliltä, "siunaus jollaista se yksi apina tuskin koskaan tulee samaan. Kuka sen karvapallon edes päästi tiennäyttäjiin?" *sylkäisee pienen lieskan*.(booni)

Hänellä on myös viha kaiken maailman pirulaisia vastaan. Miksikö? "Hmh! En kommentoi yksityisasioitani enempää. Mihin nämä tiedot oikein tulee? Nimeäni ei sitten julkaista pathfinder kronikoissa!"
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Annabelle Thenio aka Mummo
Level 5 Werebat-kin Psychic

Mummo on puhdas psyykkinen casteri ja party bufferi. Lentelee taistelujen lomassa lepakkona ja vaikuttaa ystävien ja vihollisten mieliin psyykkisillä taidoillaan. Taistelujen ulkopuolella hän tuo pöytään erinomaiset tieto taidot ja omaakin laaja-alaisesti tietoja ja taitoja elämän eri aloilta.

Annabelle Thenio on vanha Qadiralainen kauppaprinsessa. Hän kuuluu vanhaan Qadiralaiseen kauppasukuun. Ikää Annabellellä on jo yli 70 vuotta. Hän liikkuu hyvin verkkaisesti ja hänen seuranaan on yleensä hänen perhelääkärinsä Marcus Alcavus. Annabellen miehestä on jo aika jättänyt ja hänen lapset ja lapsen lapsensa ovat jo ennakkoperineet suurimman osan hänen perheyrityksestään, joten Annabelle kokee viimein olevansa vapaa vähän seikkailemaan vanhuudenpäivillään.

Yhtenä kauniina lämpimänä syyspäivänä istuessaan iltaa kauppatuttavien kanssa Aaqir al'Hakam sai Annabellessä kipinän syttymään hänen kertoessaan tiennäyttäjistä ja Exchange factionista. Annabelle päätti oitis liittyä Exchangen jäseneksi ja Aaqir al'Hakam oikein mielissään otti hänet avosylin vastaan, mutta pianpa hän joutui nielaisemaan, kun ymmärsi, että Annabelle oli kiinnostunut enemmän tiennäyttäjien seikkailullisemmasta puolesta. Aaqir al'Hakam pienen suostuttelun jälkeen kumminkin järjesti tapaamisen suurloossille Annabellelle ja uskoi vakaasti, että tuskin kukaan loossilla ottaisi vanhaa mummoa riveihinsä, mutta suureksi yllätyksekseen Annabelle onnistui jollain tavalla vakuuttamaan hyödyllisyytensä järjestölle.

Annabelle Thenio, tuttavilleen ihan vain Mummo, on nyt tiennäyttäjien täysivaltainen jäsen ja Aaqir al'Hakam vieläkin haroo hiuksiaan miettien, että mitä oikein tapahtui ja mitä ihmettä järjestön edustajat Absalomissa miettivät lähettäessään vanhan mummon vaarojen keskelle...
Avatar
Shinae
Viestit: 443
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:31
Paikkakunta: Kokkola

Re: Shinae's Zone of Divine Charisma

Viesti Kirjoittaja Shinae »

Sams
Level 2 Samsaran Molthuni Arsenal Chaplain Knight of Irori

Sams on melee warpriest. Käyttää kahden käden miekkaa taitavasti. Hyvät self buffit, utility loitsut ja kova frontline melee.


Sams on Samsaran. Hän päätyi lapsena Molthuneen orjaksi. Mutta heti nuoresta asti hänellä oli päämäärä, että orjana hän ei aio elää koko elämäänsä. Sams, kuten häntä nimitettiin rotunsa mukaan, osoittautui hyvin ahkeraksi orjaksi ja hänen isäntänsä päätti, että Samsin pitäisi saada tavanmukainen koulutus kuten muillakin nuorilla. 16 ikävuoteensa mennessä Sams oli kouluttautunut ja hankkinut itsensä vapaaksi orjuudesta Molthunen lakien mukaan.

Hän jatkoi työläisenä eläämänsä tehden töitä paikallisessa kirjastossa. Kirjastossa työskennellessään hän tutustui uskonnollisiin teoksiin ja löysi kutsumuksensa Irorista. Kirjastossa työskentely aikanaan hän harjoitti sotataitojaan naapurissa olevan nuoren siniverisen pojan kanssa. Hän toimi pojan harjoitteluvastustajana. Tämän muutaman vuoden aikana Sams oppi käyttämään kahden käden lyömämiekkaa tehokkaasti ja siniverisen pojan isä pisti merkille Samsin taistelutaidot ja laittoi asiat rullamaan, että Samsista saataisiin kaikki hyöty irti. Niin Sams päätyi seuraavaksi 5 vuodeksi Molthunen armeijaan. Molthunen lakien mukaan Sams sai itselleen täydet kansalaisoikeudet armeijapalveluksensa ansiosta.

Hän määrätietoisesti hioi taistelutaitojaan tehokkaammaksi ja tehokkaammaksi vuosien varrella ja lopulta Samsin tie aukeni
Korholmiin missä hänestä hioutui Irorin sotapappi ikävuotena 34. Samsin taistelutaidot ja hänen määrätietoisuutensa joutuivat kuitenkin kateuden kohteeksi hyvinkin pian ja hänet käytännössä hiillostettiin ulos Molthunesta. Sams ei tarkemmin halua yksityiskohtia avata, koska pitää pääsyään pois Molthunesta jonkinlaisena Irorin johdatuksena.

Molthunesta lähdettyään tiennäyttäjät panivat merkille hänet hyvin nopeasti ja lyhyiden neuvotteluiden jälkeen Sams liittyi heidän riveihinsä.
Sams löysi nopeasti kutsumuksena Scarab Sagesien riveistä. Heti ensimmäisillä tehtävillään Tiennäyttäjien riveissä Sams ansaitsi ritarin arvonimen. Tästä alkaa Samsin matka tiennäyttäjänä.

Ulkonäöllisesti Sams on melko lyhyt tummatukkainen mies. Hän on tatuoinut kasvonsa valkoisella siten, että hänen oma ihonvärinsä muodostaa Irorin symbolin hänen kasvoihinsa. Hän on haarniskoitunut raskaaseen haarniskaan ja kantaa mukanaan hyvin suuri kokoista kahden käden miekkaa.

Luonteeltaan Sams on ehkä vähän yrmeähkö. Hän ei ole sosiaalisimmasta päästä, mutta hyvässä seurassa juttu luistaa. Hänellä on syvä mielenkiinto tietoa kohtaan, mutta arvostaa enemmän elämän ja luonnon viisauksia. Molthunessa kasvaessa hänen maailman tietämyksensä on tosin melko rajallista. Hänen suurimpia pyrkimyksiään elämässä on kuitenkin omien taistelutaitojensa hiominen koko ajan parammaksi.
Vastaa Viestiin