TULOSSA - muutama pelipäivää Tavernaan helmi-, maalis- ja huhtikuussa!

Tampereen alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Tampere region games, gamedays and other.
Avatar
Gomis
Venture-Agent
Viestit: 569
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 06:46
Paikkakunta: Tampere

TULOSSA - muutama pelipäivää Tavernaan helmi-, maalis- ja huhtikuussa!

Viesti Kirjoittaja Gomis »

Heips!
Tosiaan, kuten otsikosta näkyy, aiomme järjestää muutama pelipäivää Tampereen lautapelikahvila Tavernassa tälleen kevätpuolella. Tällä hetkellä pelipäiviksi ollaan varaamassa lauantait 23.2., 30.3. ja 27.4.

Näiden pelipäivien on ensisijaisesti tarkoitus tuoda Pathfinder Societyä uusille pelaajille vähän tutumpaan ja houkuttelevampaan paikkaan kuin Vanha Domus, joten ainakin näihin kolmeen ensimmäiseen Tavernan pelipäivään järkätään vain pienen tierin pelejä, jotta ensikertalaisten on helpompi tulla mukaan. Voidaan vetää sekä Pathfinderiä että Starfinderiä! Otetaan ainakin nämä kolme kertaa nyt vähän kokeiluna että katsotaan millaista meininkiä tulee olemaan, ja paljonko saadaan porukkaa, ja mietitään sitten ruvetaanko vetämään Tavernassa säännöllisesti, vai tyyliin parin-kolmen kuukauden välein, vai miten tehdään. Nämä pelipäivät eivät tule vähentämään Vanhan Domuksen pelipäiviä.

Huutelen näistä jo tälleen etukäteen jotta voisin kysellä, olisiko ihmisillä kiinnostusta osallistua Tavernan peleihin joko vetäjinä tai pelaajina? Ihan senkin takia että tiedetään että montako pöytää yritetään varata meidän käyttöön. Luulisin että alkuun olisi hyvä ettei vanhoja pelaajia olisi per pelipöytä yli kolmea tai neljää (että tilaa on myös uusille ihmisille!), mutta tietenkin saa tulla pelaamaan vanhatkin mukaan! :3
cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 699
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Re: TULOSSA - muutama pelipäivää Tavernaan helmi-, maalis- ja huhtikuussa!

Viesti Kirjoittaja cheant »

Helmikuun Tavernan pelipäivä jää väliin tolla päivämäärällä, mutta maalis- ja huhtikuussa pitäisi päästä paikalle pelaamaan tai voisihan sitä jotain alhaista tieriä vetääkin.

Itse kylläkin pidän ikkunatonta pohjakerroksen luolaa ropettamiseen houkuttelevampana kuin kahvilaa jossa useita pöytiä tuottamassa hälyä :D

Vanhoja on hyvä kuitenkin olla se kolme per pöytä että pöytien toteutumiseen voi luottaa ja niitä on hyvä siitä sitten täyttää uusilla (ja jos täysin uusia saadaan houkuteltua niin hyvä että pöydästä löytyy useampi jolta kysyä neuvoa).
LittleLilyKitty
Viestit: 304
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 23:29
Paikkakunta: Kokkola

Re: TULOSSA - muutama pelipäivää Tavernaan helmi-, maalis- ja huhtikuussa!

Viesti Kirjoittaja LittleLilyKitty »

Uuu, count me in!

Mielelläni vedän matalan tason Starfinderia maaliskuussa ja huhtikuussa. Helmikuun päivä menee sellaiselle viikonlopulle, jolloin mulla on pojat. (Tosin silloin on meillä hiihtoloma, joten ehkä ollaan Tampereella muuten kyl... Ehkä. En osaa sanoa vielä.)
Vastaa Viestiin