Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Tampereen alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Tampere region games, gamedays and other.
Avatar
Gomis
Venture-Agent
Viestit: 568
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 06:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Viesti Kirjoittaja Gomis »

Nyt on pakko kyl valitettavasti tehdä päätöksiä koska pelipäivä on ihan kohta, joten käytän nyt "pomo-oikeuksiani" ja teen päätöksiä.

Atouru oli sanonut ensin preppaavansa #1-17: Reclaiming the Time-Lost Tearin, joka on siis 5-8, mutta oletan että Atouru tunnollisena GM:nä on ehkä jo aloittanut sen prepin. Joten otetaan se. Ikävä jos preppiä menee hukkaan. Ja on tosiaan fakta että Atourun on järkevä vetää ekassa slotissa. Tästä tosiaan karsiutuu kaksi pelaajaa pois, mikä on aina ikävää, mutta muuten on järkevintä vetää peli jota on jo ehkä alettu preppaamaan.

Ekassa slotissa siis ison tason Staffaa.

Tokassa slotissa sitten, MaskedGuy on tosiaan sanonut voivansa vetää, mutta toka slotti kyllä yleensä alkaa vasta viideltä, joten et millään pysty vetämään peliä niinku, viidessätoista minuutissa. :< Joten valitettavasti tällä kertaa logistiikka on sinua vastaan. Toivottavasti ensikerralla onnistuu! Mustaparta on sanonut voivansa vetää Flesh Eatersin, mut kukaan ei oo osoittanut kiinnostusta 1-5-tason Päffään tällä kertaa, joten se ei oo optimaalinen idea - myös kaikki ilmoittautuneet on, jos muistan oikein, pelannut sen. Sen sijaan kaikki on osoittanut Starfinder-innostusta, ja on toivottu Commencementiä, jonka mä voin tosiaan ihan hyvin vetää. Eldrik ei sitten valitettavasti pääse pelamaan, mutta suurin osa porukasta pääsee, mikä on valitettavasti nyt optimaalista tässä armottomassa nettisudokussa.

Tokassa slotissa siis uudelleenpelattava 1-2, the Commencement.

Olen pahoillani että näin moni ei pääse tällä kertaa pelaamaan, mutta valitettavasti kun on pakko näin rajatulla osallistujamäärällä priorisoida, niin välillä käy näin. :< Toivottavasti saadaan sit seuraavaan pelipäivään tai muuten pian onnistumaan teillekin kaikkea kivaa, mm. sitä Päffää Eldrikin toivomalta tieriltä!

[Näin ollen siis molempiin slotteihin mahtuu vielä kaks pelaajaa! Meillä ei taida riittää resurssit tällä kertaa tosiaan kahteen pöytään per slotti!]

Avatar
Muser
Viestit: 277
Liittynyt: 10 Helmi 2017, 06:31

Re: Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Viesti Kirjoittaja Muser »

Jei. Voin hyvin pelaa Commencementinkin. Annuur tarvii 1 expan tasoon 3.
PFS GM

Avatar
atouru
Viestit: 297
Liittynyt: 09 Maalis 2017, 20:27
Paikkakunta: Harjavalta

Re: Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Viesti Kirjoittaja atouru »

Time-Lost Tear on juu jo puoliksi prepattu.

Ja eikös Eldrik voi tehdä uuden hahmon Commencementtiin? :!:

Wizard'sscroll
Viestit: 36
Liittynyt: 31 Heinä 2018, 23:14

Re: Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Viesti Kirjoittaja Wizard'sscroll »

Huomenna la Pathfinderia?

Avatar
Gomis
Venture-Agent
Viestit: 568
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 06:46
Paikkakunta: Tampere

Re: Heinäkuun pelipäivä 20.7.

Viesti Kirjoittaja Gomis »

Tällä kertaa aikataulutettu vain Starfinderiä, Wizardsscroll! :<

Vastaa Viestiin