SFS Special #1-99: The Scoured Stars Invasion Su 24.11. klo 11

Roll20:ssä tai muutoin verkossa paikasta riippumatta tapahtuvat pelit ja muut.
Games and other stuff taking place in Roll20 or otherwise on internet.
cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 616
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

SFS Special #1-99: The Scoured Stars Invasion Su 24.11. klo 11

Viesti Kirjoittaja cheant »

Tracon Hitpointissä (Tampereella 23.-24.11.) järjestetään sunnuntaina Starfinderin monipöytä speciaali The Scoured Stars Invasion ja nyt olisi tilaisuus osallistua siihen myös etänä Roll20n kautta. Roll20 osallistuminen ei edellytä Hitpointin sisäänpääsymaksua tai muutakaan mitä normaali Roll20 pelaaminen ei tarvitse (eli tietokone, kuulokkeet ja mikrofoni), vaikka Hitpoint tarjoaakin pelinjohtajalle normaalit GM edut. Suomessa ei yleensä järjestetä montaa speciaalia vuodessa ja Starfinderin speciaaleja ei ole vedetty vielä koskaan, joten jos et aio olla Hitpointissa paikan päällä pelaamassa nyt on todennäköisesti lähes ainutkertainen mahdollisuus päästä pelaamaan Scoured Stars Invasion Suomen PFS-skenen kanssa!

Kyseessä siis monipöytäspeciaali jossa mukana yksi Roll20 pöytä josta GM raportoi etenemistä overseerille, muut pöydät ovat paikan päällä Tracon Hitpointissa. Online pöytään siis sopii normaalit 6 pelaajaa. Pelinjohtajana on MaskedGuy, jolta sopii kysyä lisää. Mainitkaa ilmoittautumisen yhteydessä käytettävissä olevat hahmotasot että saadaan tier selville.


A Starfinder Society Scenario designed for levels 1-8.

Balancing time against the lives of the myriad trapped Starfinders, nominated First Seeker Luwazi Elsebo authorizes a dangerous mission to return to the fated region of space known as the Scoured Stars. The might of the resurgent Society is finally poised to breach the formerly impenetrable barrier surrounding the trinary system. The galaxy pauses to watch if a new generation of Starfinders can save those once lost. A mission of exploration and a mission of mercy, this return to the Scoured Stars will undoubtedly shape the future of the Starfinder Society.

Content in The Scoured Stars Invasion also contributes to the ongoing goals of the Second Seekers (Luwazi Elsebo) faction. Content in this scenario also contributes to the ongoing year of the Scoured Stars storyline.

Written by Mikko Kallio

Scenario Tags: Exclusive, Faction (Second Seekers [Luwazi Elsebo]), Starship

cheant
Admin, Venture-Agent
Viestit: 616
Liittynyt: 05 Helmi 2017, 22:37
Paikkakunta: Tampere

Re: SFS Special #1-99: The Scoured Stars Invasion Su 24.11. klo 11

Viesti Kirjoittaja cheant »

Kiinnostusta tätä kohtaan oli jonkin verran mutta ilmoittauneita ei toistaiseksi ole yhtään. Jos ei vähintään kolmea tule tämä ei luonnollisesti ole toteutumassa, joten jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu pian että muutkin sitä mahdollisesti harkitsevat tekevät samoin. Toista mahdollisuutta kyseisen spessun pelaamiseen tuskin Suomessa tulee kovin pian (jos et ole paikan päällä Hitpointissa tätä pelaamassa).

Vastaa Viestiin