[Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 28.1. 2e: Tarnbreaker's Trail (1-4) + 1e: The Bronze House Reprisal (5-9)

Oulun alueen pelit, pelipäivät ja muut.
Oulu region games, gamedays and other.
Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1146
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

[Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 28.1. 2e: Tarnbreaker's Trail (1-4) + 1e: The Bronze House Reprisal (5-9)

Viesti Kirjoittaja Agape » 07 Tammi 2020, 12:23

Yleistä infoa kirjoitti:Oulun säännöllinen pelipäivä on tiistaisin Fantasiapelien alakerrassa klo 18. Ilmoittautumiset tähän threadiin. Ilmoittautumiset alkavat, kun olen editoinut ykköspostaukseen uusien pöytien tiedot. Etukäteis-ilmoittautumisia ei huomioida. Pelipaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Toisinaan prioriteetti-ilmoittautumisia on, esimerkiksi saman skenun tulevalle pelinjohtajalle tai pelaajalle, joka ei ole päässyt viikkokausiin pelaamaan. Tarkemmat säännöt ilmoittautumis-arvonnoista yllä spoileri-tägin sisällä.

Jos olet jo pelannut tai pelinjohtanut skenaarion aikaisemmin tai lukenut skenaarion läpi, niin mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkotietoja skenaariosta ei saa käyttää millään tavalla skenaarion aikana, jotta spoilaantumattomilla pelaajilla olisi mahdollisimman hauskaa. Ei juonipaljastuksia out-of-character. Tavoite on, ettei kukaan voisi saada sinun tietää pelanneen skenaarion aiemmin jos seuraisi peliä vierestä. Pelin jälkeen voi keskustella siitä, miten aiempi peluutus erosi nykyisestä.

Jos joku asia mietityttää, on se sitten sääntöasia tai jokin tilanne, mikä tapahtui pelatessa, minuun voi olla yhteydessä yksityisviestillä tai sähköpostitse.

Ilmoittautumalla sitoudut Organized Play-käytöskoodiin.

Pelipäivissä on käytössä Regional Support Program ja Retail Support Incentive Program. Näistä saa lisätietoa paizon sivuilta tai PFSuomi-Discordissa.

Valmishahmoja saatavilla joka pelipäivässä.
Tavoitte-pöytäjako 2020, olettaen kahdeksan pöytää kuukaudessa:
2 pöytää 2e
2 pöytää SFS
2 pöytää 1e
2 pöytää 2e kakkospöytä (uusien skenujen uudelleenpeluutus)

Hostin kolme peliä kuukaudessa, oletuksena kuukauden kolme ensimmäistä viikkoa. Jos pääsen itse pelaamaan joku viikko (molemmissa pöydissä joku muu GM kuin minä), niin sitten hostin myös kuukauden viimeisellä viikolla. Hostin skenuja prioriteettijärjestyksessä:
1e -> 2e (uusi) -> 2e (kakkospeluutus) -> SFS -> 2e (uusi) -> 1e -> SFS -> 2e (kakkospeluutus)
Oletuksena aikataulutan siis joka kuukausi 1x 1e ja 2x 2e, mutta jos muita pelinjohtajia ilmenee uusille 1e tai 2e-skenuille niin myös SFS hostitaan.

Jos pelkää hostimista sen takia, että jäisi jokin haluttu skenu pelaamatta niin joustan aina joko järjestämällä kakkospöydän tai muuttamalla aikatauluja.

Lahjaskenuja ei tällä hetkellä ole jaettavissa, mutta voin tulostaa skenuja fyysisenä niin paljon kuin halutaan ja jakaa niiden grafiikkaa ja handouteja tulostusvalmiina kuvatiedostoina. Lisäksi voidaan ylentää kaksi uutta VA:ta Fantsuun. Nämä nimitykset olisi hyvä saada pyörimään ASAP, koska nimityksissä voi mennä jopa puoli vuotta. Teoreettiset VA-vastuut löytyy täältä. Käytännössä vaaditaan, että hostii yhden skenun kuukaudessa Fantsussa ja tarvittaessa toisen.
[+] Ilmoittautumis-arvonnan säännöt
- Arvonnat koskevat vain tiistai-iltojen Fantasiapeleissä pelattavia 2e tai SFS-pelejä. 1e-peleihin ilmoittautumiset nopeat-syövät-hitaat periaatteella, ilmot avautuvat peliä edeltävän viikon keskiviikkona klo 12 ilman erillistä ilmoitusta.
- Pelaaja voi ilmoittautua yhtä aikaa kaikkiin tiistaina tarjottaviin peleihin.
- Peliin ilmoittautuneiden pelaajien kesken arvotaan viisi osallistujapaikkaa kuhunkin pöytään.
- Pöydät arvotaan järjestyksessä ykköspöydästä alaspäin.
- Ykköspöytään valitut eivät osallistu alempien pöytien arvontoihin. Pelaajat eivät siis voi priorisoida ilmoittautumisia.
- Threadin hoitaja suorittaa arvonnan esim. Random.orgilla mielellään jo perjantai-iltana mutta viimeistään sunnuntaina.
- Threadin hoitaja merkitsee ykköspostaukseen arvonnan voittajat ja päivittää häviäjien tiedot ykköspostauksen prioriteettilistaan.
- Jos pöydässä on alle kolme ilmoittautunutta, sen ilmot pidetään auki sunnuntai-iltaan asti käyttäen "nopein ensin"-periaatetta ilman arvontaa.
- Pöydät, joissa on alle kolme pelaajaa sunnuntai-iltaan mennessä, perutaan ja niiden pelinjohtajat voivat ilmoittautua toisiin pöytiin maanantain ja tiistain aikana.
- Kuudes pelaajapaikka on varattu uusille pelaajille, jotka ovat pelanneet yhteensä enintään neljä pöytää mitä tahansa edikkaa.
- Uuden pelaajan paikka täytetään arvonnan ohittaen "nopein ensin"-periaatteella.
- Uudet pelaajat, jotka eivät ehdi uuden pelaajan paikalle osallistuvat arvontaan normaalisti.
- Seitsemänteen pelipaikkaan otetaan vain uusia pelaajia paikan päältä Fantsussa ja vain pelinjohtajan harkinnan mukaan. (ei yleensä ole hyvä idea)
- Conien zerosloteissa conin pelinjohtajilla on prioriteetti.

tl;dr
ilmoittautukaa threadissa yhteen tai useampaan pöytään, sunnuntaina katsokaa pääsittekö pöytään, ma-ti aikana voi ilmoittautua ylijäämäpaikoille suoraan ilman arvontaa
Ensi viikon ykköspöytä:
Venture-Captain Bjersig Torrsen has set out the call for a group of Pathfinders to compete in a race known as the Balgirdtrek. Taking place in the Lands of the Linnorm Kings, this race is an annual event that includes participants from both the Varki and Ulfen people of the region. Bjersig hopes that by having the PCs participate, they might not only bolster the Society's reputation in the Saga Lands, but also document this exciting event. Although the Society has the organizers' official permission, some of the Ulfen competitors in particular see the Pathfinders' participation as an intrusion on their time-honored pastime. The true challenge of this race is not monsters or villains, but the harsh nature of the grueling marathon itself.
Tämä on Pathfinder 2e-skenaario tasojen 1-4 hahmoille. Valmishahmoja saatavilla.

Tarnbreaker's Trail (PFS 2e tier 1-4, GM: Tanan)
Ti 28.1. klo 18.00
Fantasiapelien alakerta
Pelaajat:
- Agape
- AnAnaatti
- Sazu
- DrShaman
-
- Kuudes paikka varattu uusille pelaajille


Kakkospöytänä kuutoskautta ykkösedikasta:
A recent assault on the Pathfinder Society has renewed hostilities with the Aspis Consortium, and clues left behind point to one of its masterminds: the gold agent Maiveer Sloan. By infiltrating one of the Consortium's artifact-smuggling operations, the PCs can sabotage their rivals' criminal operations and send a clear message: No attack will go unanswered.
Tämä on 1e-skenaario tasojen 5-9 hahmoille. Valmishahmoja saatavilla. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 22.1. klo 12.

The Bronze House Reprisal (1e Tier 5-9, GM: Kohtalo)
Ti 28.1. klo 18.00
Fantasiapelien alakerta
Pelaajat:
- lareman
- Adrenaline
- TheRiska
-
-
-
Infoa tulevista peleistä kirjoitti: VA-paikka vieläkin auki kenelle vain joka haluaa! Palkkioksi saa ilmaiset skenut kaikista edikoista. Vaatimuksena on olla Fantsussa tai lauantaipeleissä läsnä vähintään kahtena viikkona kuukaudessa, joista vähintään toisessa hostii. Jos toiselle läsnäoloviikolle ei saada muuta hostijaa niin VA ottaa hostimisvastuun.

Kevään pelien (muuttuva) aikataulu:
4.2. The Protectorate Petition (SFS, GM: Agape)
11.2. ??? (?, GM: Kohtalo)
18.2. Revolution on the Riverside (2e, GM: Agape)
25.2. Shadows Fall on Absalom (1e, GM: Adrenaline)
3.3. Revolution on the Riverside (2e, kakkospeluutus, GM: Kohtalo), Enter the Ashen Asteroid (SFS, GM: Agape)
10.3. (Agape ei paikalla)
17.3. Flames of Rebellion (2e, GM: Agape)
24.3. Toiveskenu (1e, GM: Agape)
31.3. Flames of Rebellion (2e, kakkospeluutus, GM: Kohtalo)
7.4. ??? (?, GM: Kohtalo)
14.4. The Burden of Envy (2e, GM: Agape)
21.4. Toiveskenu (1e, GM: Agape)
28.4. The Burden of Envy (2e, kakkospeluutus, GM: Agape)
5.5. Star-Crossed Voyages (2e tier 3-6, GM: Agape)
12.5. Toiveskenu (1e, GM: Agape)
19.5. Star-Crossed Voyages (2e tier 3-6, kakkospeluutus, GM: Agape)
26.5.
Lista pelaajista, joilla on prioriteetti kirjoitti: Jos skenuun ilmoittautuu pelaaja, jolla on prioriteetti-ilmo käytettävissä, se huomioidaan automaattisesti ja pelaaja ohittaa arvonnan. Jos skenuun ilmoittautuu 5 tai alle pelaajaa niin prioriteetti kuluu siitä huolimatta. Prioriteetti käytetään siis automaattisesti ja se on pakko käyttää. Ne eivät ole pelivälineitä tai hamstrauksen kohteita, vaan niiden tarkoitus on varmistaa että jokainen pääsee vähintään joka kolmannella yrityksellä pelaamaan. Prioriteetin saa jos kaksi ilmoa putkeen ei pääse arvonnasta läpi tai jos pelinjohtaa minkä tahansa pöydän tiistai- tai lauantaipeleissä. (VO:illa kuukauden ensimmäinen hostittu pöytä on "pakollinen" eikä anna prioa.) Prioriteetit resetoituvat Elokuun alussa.

Pelaajat, joilla on prioriteetti:
- Agape
-
-

Pelaajat, joilla on yksi hävitty arvonta muttei vielä prioriteettia:
-
-
-
[+] Starfinder-skenujen hostimisjärjestys
viitospostauksesta tästä samasta threadista löytyy ainakin vielä paikkansapitävä lista
https://pfsfinland.fi/viewtopic.php?f=5 ... 355#p13610
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on maksimoida toisten hauskuus.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Irkissä Agape (IRCnet, Quakenet, Synirc)

Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 549
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Kohtalo » 07 Tammi 2020, 16:29

Voisin vetää kakkospöytänä tuon #1-07: Flooded King's Court, kun ykköspöytään tuskin tulen.

Sang
Viestit: 418
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 07:26

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Sang » 08 Tammi 2020, 12:01

Ilmoittaudun Passing of the torchiin.

Avatar
Graicav
Venture-Agent
Viestit: 381
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 16:31
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Graicav » 08 Tammi 2020, 12:02

Passaan torchin eli mukana!

Avatar
Adrenaline
Viestit: 472
Liittynyt: 08 Helmi 2017, 15:25

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Adrenaline » 08 Tammi 2020, 12:06

Mukaan isoon pöytään
Mutteri 13 Gunslinger/Paladin, Survivor of Bonekeep
Myalatsu 8 Sorcerer
Routa 10 Oracle/Swashbuckler
Mustasulka 6 Zen Archer
Gin 12 Scaled Fist
Ninuzaindayr 5 Bloodrager/Warpriest
Hell-kitty 7 Shifter
Netin 4 Magus

Dr. Shaman, M.D.
Viestit: 179
Liittynyt: 14 Maalis 2017, 10:50

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Dr. Shaman, M.D. » 08 Tammi 2020, 12:31

Tuleeko Flooded King? Ei voi ilmottautua jos sitä ei ole virallisesti julistettu. :D
Gazebos are usually chaotic and evil, while a Belvedere tends to be lawful good. Follies are either Chaotic Neutral, or not.

"And all the little aliens sing: OUMUAMUA!"

Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1146
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Agape » 08 Tammi 2020, 13:27

tulee flooded king ja sen arvontaan voi jo ilmoittautua, kasaan threadin illalla tai viimeistään huomenna
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on maksimoida toisten hauskuus.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Irkissä Agape (IRCnet, Quakenet, Synirc)

Avatar
Streamwalker
Viestit: 269
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 03:10
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa

Viesti Kirjoittaja Streamwalker » 08 Tammi 2020, 16:19

Soihdun perään.
"Intelligence is knowing that tomatoes are a fruit. Wisdom is knowing not to put tomatoes in a fruit salad. Charisma is the ability to sell a tomato-based fruit salad."

Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1146
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Agape » 08 Tammi 2020, 23:36

ykköspostaus kursittu kokoon

Alustava skenu-aikataulutus on hyvin alustava, se tulee muuttumaan kun muut pelinjohtajat napsivat ja aikatauluttavat skenuja sinne: ottakaa myös noita skenuja, mitä minä olen aikatauluttanut sinne, sillä ne ovat vain alustavia ehdotuksia. Varsinkin 2e-kakkospöytiä ja 1e-toiveskenuja on suotavaa ottaa.

Who Speaks for the Tenin jälkeiselle ajalle 1e-slotteihin ehdotan kolmea eri vaihtoehtoa: toiveskenuja, seeker-skenuja tai moduuleja PFS tai campaign-moodissa (mukaanlukien AP-osat). Mikä näistä kiinnostaa?

Kohtalo ainakin jonkin 1e-skenun aikoi peluuttaa lähiaikoina, Tanan aikoo peluuttaa Tarnbreaker's Trailin 2e:stä ja Sazu 2e questeja. Näille toivon aikataulutusta.
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on maksimoida toisten hauskuus.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Irkissä Agape (IRCnet, Quakenet, Synirc)


Avatar
Kohtalo
Venture-Agent
Viestit: 549
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 17:12

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Kohtalo » 09 Tammi 2020, 08:41

Vedän 28.1. kakkospöytänä jonkun 1e skenun. Päätän myöhemmin. Jos 21.1. ei yhtään pöytää, niin voin siirtää tuon sinne, mutta mielummin ei.

11.2. Vedän jotain, päätän myöhemmin mitä.

Otan Revolution on the Riversiden ja Flames of Rebellionin kakkospeluutukset, eli 3.3. ja 31.3.

7.4. Vedän jotain, päätän myöhemmin mitä.

Katson ensi kuun puolella mitä pelipäiviä otan toukokuussa ja saatan myös muuttaa toukokuun aikojani.

Dr. Shaman, M.D.
Viestit: 179
Liittynyt: 14 Maalis 2017, 10:50

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Dr. Shaman, M.D. » 09 Tammi 2020, 12:20

Noniin! Flooded Kingiin! :D :D :D
Gazebos are usually chaotic and evil, while a Belvedere tends to be lawful good. Follies are either Chaotic Neutral, or not.

"And all the little aliens sing: OUMUAMUA!"

Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1146
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Agape » 09 Tammi 2020, 18:09

Tanan hostii 28.1. Tarnbreaker's Trailin
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on maksimoida toisten hauskuus.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Irkissä Agape (IRCnet, Quakenet, Synirc)


Avatar
Adrenaline
Viestit: 472
Liittynyt: 08 Helmi 2017, 15:25

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Adrenaline » 10 Tammi 2020, 00:16

Voisin näin alkuun ottaa 21.1 ja 25.2, jos Agape haluaa pelata. 1E toiveskenuja molemmat.
Mutteri 13 Gunslinger/Paladin, Survivor of Bonekeep
Myalatsu 8 Sorcerer
Routa 10 Oracle/Swashbuckler
Mustasulka 6 Zen Archer
Gin 12 Scaled Fist
Ninuzaindayr 5 Bloodrager/Warpriest
Hell-kitty 7 Shifter
Netin 4 MagusAvatar
TheRiska
Viestit: 427
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 12:51
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja TheRiska » 10 Tammi 2020, 22:45

No flooded kingiin ilmo kun eyes of the teniä odotellaan

Mustaviini
Viestit: 183
Liittynyt: 07 Helmi 2017, 23:13

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Mustaviini » 13 Tammi 2020, 01:39

Jaha. Hyvä että tarkistiin foorumit. Jos who speaksiin vielä pääsee niin pitää Huerghilla kunnialla loppuun viedä!

Avatar
Agape
Venture-Captain
Viestit: 1146
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:35
Paikkakunta: Oulu

Re: [Fantsu] Kevään PFS Fantsussa 14.1. Who Speaks for the Ten? (1e tier 12-18)+Flooded King's Court (2e tier 1-4)

Viesti Kirjoittaja Agape » 13 Tammi 2020, 17:14

Mustaviinille viimeinen paikka seeker-skenuun

pöydät nyt täynnä
Pathfinder Society Venture-Captain
Paras tapa pelata pöytäroolipeliä on maksimoida toisten hauskuus.
PFSOulu ( at ) gmail . com
Irkissä Agape (IRCnet, Quakenet, Synirc)

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa